Σοκ στο Λονδίνο: Διπλή επίθεση πάγωσε τον πλανήτη. Πόσοι νεκροί-Σκληρές εικόνες [φωτο]

Πόσοι οι τραυματίες από την επίθεση στο Λονδίνο;

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο. Το κτίριο έχει αποκλειστεί, ενώ το πρακτορείο Reuters έκανε νωρίτερα λόγο για τουλάχιστον 12 τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την βρετανική πρωτεύουσα, ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε στους αστυνομικούς της φρουράς του κοινοβουλίου, και αφού τραυμάτισε έναν, δέχτηκε πυροβολισμούς των ανδρών της ασφάλειας.

Σε πολύ κοντινή απόσταση, στη γέφυρα του Γουέστμινστερ αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 5 τραυματίες, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αν τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Παρακείμενοι σταθμοί έχουν αποκλειστεί και εκκενωθεί, όπως και η γέφυρα του Γουέστμινστερ.

Ασφαλής είναι η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου αντιμετωπίζει το περιστατικό σαν τρομοκρατική επίθεση.

Ομάδα εξουδετέρωσης βομβών της αστυνομίας ερευνά το κτίριο του Κοινοβουλίου, όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, ενώ η περιοχή έχει εκκενωθεί εξαιτίας της ύπαρξης οχήματος που θεωρείται «ύποπτο» από τις αρχές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις ερευνούν το αυτοκίνητο που κατέληξε στην περίφραξη του Κοινοβουλίου.

Το Sky News κάνει λόγο για νεκρή και πολλούς τραυματίες μέχρι και αυτή την ώρα από τις σημερινές αιματηρές επιθέσεις στο Λονδίνο…

Μια γυναίκα έχασε την ζωή της και αρκετοί τραυματίσθηκαν – κάποιοι από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση από το περιστατικό στην γέφυρα του Westminster. Αυτό δήλωσε ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο του Σεν Τόμας.

Διαβάστε ποιο το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ευρώπη που πάγωσε τον πλανήτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.