Μαρία Τσανγκ: Τα “πήρε” και η αδερφή με τον Ορέστη. “Μου έκλεψε την…” [video]

Τι αποκάλυψε η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ, Μαρία;

O Ορέστης Τσάνγκ, ο Κινέζος από τη Θεσσαλονίκη, όπως τον αποκαλούν στο Survivor, είναι από τους παίκτες που έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του για την αγωνιστικότητα (;) και τον χαρακτήρα του.

Οι συνεχόμενες νίκες που του εξασφαλίζουν την ασυλία και την δυνατότητα να θέσει κάποιον συμπαίκτη του υποψήφιο προς αποχώρηση, έχουν προκαλέσει τα σχόλια του διαδικτυακού κοινού και όχι μόνο.

H Μαρία Τσανγκ, η αδερφή του Ορέστη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα Ξεκόλλα», απάντησε στα σχόλια που ακούγονται για τον αδερφό της, ωστόσο εξέφρασε το παράπονο της λέγοντας πως τη λυπεί το γεγονός ότι ο κόσμος τους έμαθε μέσα από το Survivor και όχι από τον αθλητισμό, όπου και οι δύο έχουν διακριθεί:

«Αυτό είναι που με στενοχωρεί, κανείς δεν ασχολήθηκε ποτέ με το κομμάτι του αθλητισμού! Και με μένα και με τον αδερφό μου, δεν ασχολήθηκε κανείς και ξαφνικά με το Survivor πήρε τέτοια προβολή…», δήλωσε χαρακτηριστικά η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ, Μαρία.

Ταυτόχρονα, η Μαρία Τσανγκ ανέφερε πως ο Ορέστης της “έκλεψε” την ιδέα για το Survivor, καθώς η ίδια είχε σκεφτεί πρώτη να θέσει υποψηφιότητα!

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Μαρίας Τσανγκ για τον Ορέστη:

Διαβάστε ποιο το απίστευτο κράξιμο σε Χανταμπάκη λόγω Αγγελόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.