Φρίκη με δολοφονία 10χρονης στη Μεσσήνη: “Ο πατέρας την πυροβόλησε γιατί νόμιζε ότι είχε…”

Ποιες οι αποκαλύψεις για τον πατέρα που πυροβόλησε και σκότωσε τη 10χρονη κόρη του στη Μεσσήνη;

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους πώς ο άντρας που πάλευε με τη γυναίκα του να αποκτήσουν ένα παιδί, έγινε ο δολοφόνος της κόρης που γέννησε ύστερα ύστερα από 11 εξωσωματικές.

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Μεσσήνη, όταν 59χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα την 10χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, αποκάλυψε το προσωπικό δράμα του δολοφόνου και αυτόχειρα.

Η ζωή του 59χρονου είχε ήδη τελειώσει όταν πριν από πέντε χρόνια η μοναδική γυναίκα που αγάπησε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας σοβαρής ασθένειας έχοντας όμως προλάβει να του χαρίσει ό,τι πιο πολύτιμο μπορούσε, τη μικρή του κόρη τη Βαλεντίνη.

Έκτοτε ο 59χρονος είχε κλειστεί στον εαυτό του και προσπαθούσε να μεγαλώσει το παιδί του.

Οι εμμονές πως οι συγγενείς της γυναίκας του ήθελαν να του πάρουν το παιδί, τον είχαν κυριεύσει θολώνοντάς του το μυαλό δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις του μαζί τους.

Τον τελευταίο καιρό νέες εμμονές πως ο ίδιος ήταν βαριά άρρωστος τον είχαν κυριεύσει και δεν τον άφηναν να σκεφτεί καθαρά.

Πίστευε πως είχε την ίδια ασθένεια με την γυναίκα του και πως πολύ γρήγορα θα πεθάνει αφήνοντας ορφανή τη μικρή του Βαλεντίνη.

Καιρό τώρα κατάστρωνε το σχέδιό του που δεν ήταν άλλο από το να δολοφονήσει το παιδί του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Έτσι λοιπόν, λίγο πριν ξυπνήσει η Βαλεντίνη για το σχολείο, κλείδωσε την πόρτα για να μην μπορέσει να ανοίξει η γυναίκα που τους φρόντιζε, πήρε την καραμπίνα και πήγε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν το παιδί.

Την πυροβόλησε θανάσιμα ενω κοιμόταν και αυτοπυροβολήθηκε με το δίκανό του. Ο πατέρας και η κόρη βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους από τον θείο ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή το κοριτσάκι είχε πυροβοληθεί στο πίσω μέρος του κεφαλιού και ο πατέρας ήταν πεσμένος δίπλα του.

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.