Θρήνος στην κηδεία 10χρονης, Μεσσήνη: Ημιλιπόθυμοι οι θείοι. Τι φάρμακα έπαιρνε ο δολοφόνος πατέρας

Πώς εξελίχθηκε η κηδεία της άτυχης 10χρονης από τη Μεσσήνη που δολοφόνησε ο πατέρας της;

Το τελευταίο αντίο στη 10χρονη Βαλεντίνη λένε αυτή την ώρα συγγενείς και συμμαθητές στην κηδεία, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή από το χέρι του 59χρονου πατέρα της.

Το άψυχο κορμάκι της έχει μπει σε λευκό φέρετρο και θα ταφεί δίπλα στο τάφο της μητέρας της. Οι δυο θείοι της που τη λάτρεψαν σαν δικό τους παιδί είναι αυτοί που κουβαλούν το φέρετρο και δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Το τελευταίο διάστημα ο 59χρονος κυριεύτηκε από τις εμμονές του ότι ήταν άρρωστος. Ο ίδιος στο θολωμένο του μυαλό φαίνεται να είχε σχεδιάσει όπως όλα δείχνουν το τι θα έκανε το πρωί της Παρασκευής με τόσο κυνικό τρόπο.

Κλείδωσε το σπίτι και στη συνέχεια πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι το 10χρονο κορίτσι την ώρα που κοιμόταν και έπειτα αυτοκτόνησε.

Ως ένδειξη πένθους το σχολείο στο οποίο πήγαινε η μικρή Βαλεντίνη έμεινε σήμερα κλειστό. Ο θάνατος της Βαλεντίνης έχει συγκλονίσει τους μικρούς συμμαθητές της και για το λόγο αυτό ο Δήμος Μεσσήνης και οι τοπικοί φορείς εξετάζουν τη παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στα παιδιά.

Όπως αποκάλυψε η νονά του πατέρα, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, ο πατέρας αν και υπεραγαπούσε το παιδί του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία έγιναν έντονα μετά το θάνατο της γυναίκας του από καρκίνο. Μάλιστα, όπως είπε, ο γιατρός του είχε δώσει φαρμακευτική αγωγή, την οποία όμως ο πατέρας δεν ακολούθησε.

“Ο Χρήστος δεν έπαιρνε ψυχοφάρμακα. Τελευταία όμως δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα. Είχε αδυνατίσει πολύ και νόμιζε ότι είχε καρκίνο.

Το τελευταίο βράδυ ήταν με τον γιο μου και του είπε ότι δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά. Του είχε δώσει ο γιατρός (ψυχοφάρμακα), πήρε μία δύο φορές και μετά τα σταμάτησε γιατί πίστευε ότι μόνος του θα τα καταφέρει”

Η νονά του πατέρα, μίλησε και εκείνη για τις δυσκολίες τις οποίες είχε αντιμετωπίσει το ζευγάρι μέχρι να αποκτήσει την κορούλα του. Και για το λόγο αυτό, ο πατέρας την υπεραγαπούσε.

Όπως είπε η νονά του πατέρα, το ζευγάρι είχε κάνει 11 εξωσωματικές μέχρι να αποκτήσει την μικρή 10χρονη Βαλεντίνα.

“Δε φαινόταν ο Χρήστος ότι είχε κάποια σκέψη ότι θα κάνει αυτό το κακό. Τι συνέβη; Είναι άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου. Πάντως λάτρευε το παιδί του γιατί δεν υπήρχε τίποτε μα τίποτε άλλο από αυτό”

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα “δεν το κάνει αυτό ένας άνθρωπος με μια απλή κατάθληψη. Αυτό το κάνουν άνθρωποι με ψυχωτικές ιδέες. Υπάρχουν εμμονές.

Αυτές οι εμμονές είναι ψυχωτικές. Δεν είναι η απλή κατάθλιψη. Αυτές οι ιδέες μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτές τις καταστάσεις”…

Διαβάστε πώς 26χρονος από τον Βύρωνα δολοφόνησε άγρια τη στριπτιζέζ φίλη του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.