Καταγγελία φωτιά για βουλευτή ΝΔ: “Με ανάγκασε να πω ότι δουλεύω σε σούπερ μάρκετ για να”. Ποιος είναι

Ποιο στέλεχος της ΝΔ αφορά η καταγγελία της γυναίκας, που θα διαβάσετε παρακάτω;

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η καταγγελία σοκ και η αγωγή κατά του τομεάρχη της Ν.Δ. για την κοινωνική ασφάλιση, Νότη Μηταράκη.

Πρώην γραμματέας του γαλάζιου βουλευτή, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της εφημερίδας των Συντακτών, καταγγέλλει ότι ο Μηταράκης την έβαλε να υπογράψει πως εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ – μάρκετ φίλου του.

Όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, την πρώτη Οκτωβρίου του 2015 ο αντίδικός της , την απέπεμψε από την εργασία της προφορικά χωρίς να της καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση.

Επιπλέον σύμφωνα με την αγωγή της, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρότι την υποχρέωνε να εργάζεται περισσότερες από 12 ώρες ημερησίως και επτά ημέρες την εβδομάδα δεν της κατέβαλλε τις εκ του νόμου υπερωρίες.

Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν δούλεψε ποτέ στο γραφείο μου υποστηρίζει ο Μηταράκης και η συνέχεια θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Διαβάστε πώς ο Γεωργιάδης διόριζε παράνομα μοντέλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.