Απίστευτη τροπή για Μοσχάτο: Ποιος ήταν ο άνδρας που σκότωσε ο Παραολυμπιονίκης

Ποιες οι εξελίξεις για τη δολοφονία άνδρα από παραολυμπιονίκη στο Μοσχάτο;

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια έγκλημα το βράδυ της Πέμπτης στο Μοσχάτο.

Δράστης είναι γνωστός Παραολυμπιονίκης που έχει χαρίσει στην ελληνική εθνική ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις και θύμα ένας υπάλληλός του, ο οποίος έπεσε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Ολες οι ενδείξεις οδηγούν ότι η στυγερή δολοφονία έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας. Το θύμα φέρεται να είχε ερωτική σχέση με την γυναίκα του παραολυμπιονίκη.

Το έγκλημα έγινε μέσα σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο. Στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης ο παραολυμπιονίκης, αφού λογομάχησε με τον υπάλληλό του, κατέβασε τα ρολά του καταστήματος, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι.

Οι κάτοικοι των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος στο Μοσχάτο το βράδυ της Πέμπτης άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο. Κάποιοι από αυτούς… πετάχτηκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, ενώ ορισμένοι άλλοι βγήκαν στο δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν από προήρθε ο ήχος που τους ένοιαζε με πυροβολισμό.

Λίγη ώρα αργότερα οδηγήθηκαν έξω από ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ όπου είχε κατεβασμένα τα ρολά. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.

Περιπολικά της άμεσης δράσης έφτασαν στο Μοσχάτο και αμέσως άνοιξαν την πόρτα του πρακτορείου. Μέσα εντόπισαν το σώμα ενός άντρα να κείτεται στο πάτωμα, καθώς είχε δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγω ότι το θύμα δέχτηκε τη σφαίρα εξ επαφής.

Ο 47χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε, ενώ ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα, προβάλλοντας ως αιτιολογία προσωπικές διαφορές.

Μάλιστα όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες πριν το φονικό προηγήθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών με τις φωνές και τις βωμολοχίες τους να ακούγονται σε όλη τη γειτονία.

Ο παραολυμπονίκης συνελήφθη και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Υποστήριξε στις Αρχές ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος του καβγά των δύο ανδρών που κατέληξε στην τραγωδία ήταν μια γυναίκα.

Διαβάστε ποιο το χρονικό του εγκλήματος στο Μοσχάτο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.