Αρτέμης Σώρρας: Εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού – Για πού το έβαλαν

Πού εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του Αρτέμη Σώρρα;

Έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης άσκησε ο Αρτέμης Σώρρας μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» και η σύζυγος του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, καταδικάστηκαν σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, σύμφωνα με το enikos.gr σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Αρτέμης Σώρρας είναι καλά στην υγεία του, παραμένει ήρεμος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αθώος τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του.

Εντοπίστηκε στίγμα από το κινητό του

Το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα, εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο Ρίο της Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, το στίγμα του κινητού του, “έδειχνε” αυτό το σημείο την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και αφού ήδη είχε καταδικαστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή LiveNews, το στίγμα εντοπίστηκε κοντά στο όρο Κατρίτσι. Είναι μία περιοχή πάνω από το Ρίο. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο Αρτέμης Σώρρας ανάμενε την σύζυγό του που εμφανίστηκε στις 09:30 το πρωί στο δικαστήριο μαζί με τον κουνιάδο της. Στη συνέχεια η γυναίκα του κατευθύνθηκε προς το σημείο που την περίμενε ο σύζυγός της, στην εθνική οδό, προς την Αθήνα.

Νωρίς το απόγευμα ο Αρτέμης Σώρρας απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνό του. Μάλιστα, οι αρχές εκτιμούν, ότι πήρε όλα τα μέτρα ασφαλείας, βγάζοντας ακόμη και τη μπαταρία. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας βρίσκεται στην Ελλάδα, κινούμενος ανάμεσα σε Αθήνα και Αχαΐα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.