Αποκάλυψη βόμβα για Θώμη Κουμπούρα: Με εντολή Σώρρα η δολοφονία;

Πώς συνδέεται με τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ο Αρτέμης Σώρρας;

Πολλά κι ενδιαφέροντα για το πρόσωπο των ημερών, τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα, αποκάλυψε ο δικηγόρος Θέμης Σοφός, συνήγορος της οικογένειας της Θώμης Κουμπούρα που δολοφονήθηκε από στέλεχος της οργάνωσής του.

«Η πρώτη μου σκέψη είναι στους πολίτες που τον πίστεψαν (τον Αρτέμη Σώρρα), σε όσους πιστεύουν τέτοιους Μεσσίες… Τέτοιοι άνθρωποι αξιοποιούν το πολιτικό κριτήριο, που μπορεί να γίνει επικίνδυνο όπλο.

Είναι η ευαισθησία του Έλληνα πολίτη και η οικονομική δυστυχία του Έλληνα πολίτη, την οποία εκμεταλλεύονται κάποιοι με διαφόρους «μανδύες» και τους υπόσχονται την επίλυση, αντίθετα σε κάθε μέτρο λογικής. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβρισκα οργάνωση που συμμετέχουν πολίτες μας με οικονομικά προβλήματα», δήλωσε στον Alpha 989 για την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός.

Και πρόσθεσε: «Είδαμε το καταστατικό, τη λειτουργία, κάποιες τελετές της οργάνωσης αυτής κι ο πρόεδρος είναι ο απόλυτος άρχων. Καθησύχαζαν πολίτες ότι δεν θα έχουν πρόβλημα γιατί έχουν πια αναλάβει από την οργάνωση», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο κος Σοφός είπε επίσης ότι «η πορεία της προκαταρτικής εξέτασης συνεχίζεται ως προς την διερεύνηση της υπόθεσης. Είναι μια υπόθεση που πρέπει να εκτελεστεί. Υπάρχουν έγγραφα για κάποια ομόλογα. Τα εξετάζει η οικονομική αστυνομία και η εισαγγελία, που επιτέλεσε το έργο της με αμεσότατο τρόπο. Πιστεύω ότι τα έγγραφα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Στο ερώτημα εάν έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση απάντησε ότι «δικαίωμα του καθενός κατηγορουμένου είναι να ασκήσει έφεση. Μπορεί να αφεθεί ελεύθερος χωρίς να εμφανιστεί με πληρεξούσιο στο δικηγόρο. Αν το δικαστήριο κάνει δεκτή αυτή την έφεση θα απολαμβάνει δικαιώματα κάθε αθώου πολίτη. Εάν δεν έχει υποβληθεί η έφεση, πρέπει οι Αρχές να τον αναζητήσουν».

Η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016, από τον 39χρονο, καθ” ομολογίαν δράστη, που ήταν… συμπολεμιστής της, στον πολιτικό φορέα του Αρτέμη Σώρρα.

Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην υπόθεση υπάρχει το όνομα του Αρτέμη Σώρρα, καθώς σε αυτόν τηλεφώνησε ο δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου, Χρήστος Μπαλαντίνας, αμέσως μετά το έγκλημα. Η 45χρονη βρέθηκε σφαγμένη, μέσα στο διαμέρισμά της στη Λαμία, το πρωί της 28ης Δεκεμβρίου 2016. Είχε δεχθεί 15 μαχαιριές από τον 39χρονο, που ομολόγησε τον φόνο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου των επικοινωνιών της μοιραίας νύχτας, που δημοσίευσε η εφημερίδα «Real News», ο Χρήστος Μπαλαντίνας κάλεσε στο κινητό του Αρτέμη Σώρρα και είχε συνομιλία 323 δευτερολέπτων, δηλαδή περίπου πεντέμισι λεπτών. Αυτό το στοιχείο, προκύπτει από το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. Προς τον εισαγγελέα, με βάση την ανάλυση των δεδομένων από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.