Τέλος το Survivor όπως το ξέραμε: Τι αλλάζει μετά το ατύχημα Μάριου και Ειρήνης

Αυτό ήταν λοιπόν! Το Survivor δεν θα είναι πια το ίδιο.

Τέλος στο Survivor, όπως το ξέραμε!

Σοκ προκάλεσαν τα δυσάρεστα νέα, που αναμεταδόθηκαν απευθείας από το κανάλι του ΣΚΑΙ, με τις περιγραφές των παικτών από το τροχαίο τους ατύχημα.

Οπώς οι ίδιοι είπαν μετά την πολύ άσχημη εμπειρία που βίωσαν, όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο σοκ και μια δοκιμασία για τους ίδιους αφού οι στιγμές που περιέγραψαν όλοι ήταν εξαιρετικά έντονες και δυσάρεστες.

Ο Πάνος και ο Κώστας, ήταν οι “τυχεροί” της υπόθεσης αφού δεν βρίσκονταν μέσα στο ίδιο βανάκι με τα υπόλοιπα παιδιά οπότε δεν τραυματίστηκαν. Ωστόσο, βοήθησαν πάρα πολύ τα υπόλοιπα παιδιά και στάθηκαν όπως έπρεπε στο πλευρό τους.

Οι Ορέστης, Ελισάβετ, Κωνσταντίνος και Σάρα υπέστησαν μόνο μυικούς τραυματισμούς πέρα από το σοκ που είναι λογικό.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα όλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο προστάτης τους και ο γενναίος της υπόθεσης αφού ήταν σε θέση να προσφέρει την βοήθειά του στους υπόλοιπους.

Ο Μάριος-Πρίαμος τραυματίστηκε πιο σοβαρά όπως και η Ειρήνη Κολιδά η οποία έσπασε δύο πλευρά κα άρα η ανάρρωση τους θα αργήσει αλλά ευτυχώς θα πραγματοποιηθεί.

Κυριολεκτικά όλοι οι Μαχητές είχαν άγιο!

Οι ευχαριστίες από όλους προς όλους δεν άφησαν ασυγκίνητους τους Διάσημους που δήλωσαν μόνο καλά πράγματα για την ομάδα των Μαχητών αλλά πρόσφεραν και την πλήρη στήριξή τους στους Μαχητές.

Τα δεδομένα τώρα όμως αλλάζουν σίγουρα για το ίδιο του παιχνίδι αλλά και για τους παίκτες.

Η παραγωγή του ΣΚΑΙ οφείλει να ρωτήσει τον Μάριο και την Ειρήνη αν θα επιστρέψουν στην δράση του Survivor ή όχι καθώς έχουν κάθε δικαίωμα να αποχωρήσουν οικειωθελώς είτε από μόνοι τους είτε βάση οδηγιών γιατρού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μάριος, του οποίου η ανάρρωση φαίνεται πως θα είναι ταχύτερη, θα συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι εκτός απροόπτου πάντα.

Η Ειρήνη Κολιδά όμως θα αποχωρήσει αναγκαστικά από το παιχνίδι καθώς το δέσιμο των σπασμένων πλευρών θα καθυστερήσει σε σχέση με την διάρκεια του παιχνιδιού και σίγουρα δεν μπορεί να ρισκάρει κάτι τέτοιο.

Μένει τώρα πια να δούμε την απόφαση της παραγωγής και τις αλλαγές στις οποίες θα προβεί για την ομαλή συνέχεια του παιχνιδιού.

Ωστόσο η τελευταία αποχώρηση δεν θα ισχύσει καθώς θα μείνουν και οι τέσσερις υποψήφιοι μέσα στο παιχνίδι ως ένδειξη συμπαράστασης από την παραγωγή αλλά και λόγω της αναγκαστικής αποχώρησης της Ειρήνης Κολιδά.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως μετά από αυτό το συμβάν, οι Μαχητές, σαν “οικογένεια” πια, θα δυσκολευτούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ακολουθήσουν τους κανόνες του Survivor και να ψηφίσουν κάποιον προς αποχώρηση.

Εκκρεμεί τέλος και το νομικό κομμάτι, αφού κάποιοι Μαχητές ή οι συγγενείς τους ίσως αξιώσουν αποζημιώσεις, που μπορεί να τινάξουν όλο το Survivor στον αέρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.