Τραγωδία με τροχαίο 4 εφήβων, Εύοσμο: Προφητικό μήνυμα “Αν η ταχύτητα με σκοτώσει…” Θρήνος

Ποιο το προφητικό μήνυμα των 4 εφήβων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο στην περιοχή του Εύοσμου;

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους το κακό που βρήκε τις οικογένειες των τεσσάρων θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, μάρκας Volvo, προσέκρουσε με σφοδρή ταχύτητα σε τοιχίο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι τέσσερις απο τους πέντε επιβάτες, με τον πέμπτο να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε έφηβοι, που ήταν φίλοι από το δημοτικό μέχρι και το Επαγγελματικό Λύκειο, είχαν βγει βόλτα με το αυτοκίνητο όταν επιστρέφοντας και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε πάνω στον τοίχο κόβωντας το νήμα της ζωής των τεσσάρων φίλων.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με τους κατοίκους της περιοχής, που όπως λένε το σημείο προσφέρεται για «κόντρες», να πετάγονται από τα κρεβάτια τους.

Ένα από τα πολλά τραγικά σημεία της υπόθεσης ήταν ότι πριν από μερικούς μήνες ο 19χρονος, ο ένας από τους τέσσερις νέους που έχασαν τη ζωή τους, είχε αναρτήσει μια φωτογραφία που τον έδειχνε να οδηγεί ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γράφοντας:

«Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει, εσύ μην κλάψεις, διότι εγώ εκείνη την ώρα γελούσα»…

Αναπάντητα ερωτήματα

Αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα πώς βρέθηκαν και οι πέντε φίλοι μέσα στο αυτοκίνητο, αν δηλαδή το είχαν πάρει κρυφά από τους γονείς τους ή με τη συγκατάθεσή τους για να πάνε μια βόλτα.

Τις απαντήσεις πλέον θα δώσει η Τροχαία που ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα με τους τέσσερις φίλους νεκρούς.

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο στον Εύοσμο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.