Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τσοχατζόπουλος. Βρίσκεται σε… Ανησυχία γιατρών

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του Τσοχατζόπουλου;

Κρίσιμες ώρες για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την υγεία του, ο οποίος από το πρωί της Παρασκευής (17/03/2017) νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τσοχατζοπουλος, υπεβλήθη χθες, Τρίτη (21/03) σε τριπλό μπάι πας και μέχρι αυτή τη ώρα βρίσκεται σε καταστολή.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της ανάνηψης, με τους γιατρούς να εμφανίζονται απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του πρώην υπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος οδηγήθηκε αρχικά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου υπεβλήθη σε στεφανιογραφία.

Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε μπάι πας και γι’ αυτό αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Εσπευσμένα προγραμματίστηκε να μπει στις 7:30 το πρωί στο χειρουργείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Δεδομένου ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ έπρεπε να εισαχθεί αμέσως και όχι αύριο όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, για την επέμβαση.

Δείτε τον Τσοχατζόπουλο σε άθλια κατάσταση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.