Ανατριχιαστικό με Βακάκη: Ποια η τελευταία κίνηση μέσα στην Porsche για να σωθεί

Ποια η τελευταία κίνηση σωτηρίας του Βακάκη μέσα στη Porsche;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητα για το δυστύχημα με την Porsche του Γιώργου Βακάκη στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και το σταθμευμένο Honda του Υπάτιου Πατμανόγλου, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι και ένα μικρό παιδί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού ο νεαρός οδηγός Βακάκης κινούνταν με την Porsche με 260 χιλιόμετρα την ώρα.

Ως αιτία απώλειας της στήριξης της Porsche οι πραγματογνώμονες Γρηγόρης Μιχαλόπουλος και Γιώργος Χαρωνίτης βλέπουν το κλατάρισμα του πίσω δεξί ελαστικού.

Το επίμαχο λάστιχο που έσκασε έχει ως ημερομηνία παραγωγής την 33η εβδομάδα του 2007, ενώ τα υπόλοιπα 3 την 48η εβδομάδα του 2006.

Μέρος του πίσω ελαστικού βρέθηκε σε απόσταση 150 μέτρων από το δυστύχημα. Επιπλέον σημάδια ολίσθησης υπάρχουν 100 μέτρα πριν από το σημείο σύγκρουσης.

Αποκολλήθηκε μεγάλο μέρος του πέλματος, το οποίο είναι ενισχυμένο με χαλύβδινα σύρματα για μεγαλύτερη αντοχή.

Ανατριχιαστικό είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδα,ς ο νεαρός οδηγός, ο Γιώργος Βακάκης, προσπάθησε να αντιδράσει πατώντας φρένο.

Σύμφωνα με ιδικούς ο χρόνος αντίδραση υπολογίζεται σε 0.6 – 0,7 κλάσματα του δευτερολέπτου.

Τα πέλματα των ελαστικών εξετάστηκαν και βρέθηκαν με πάχος πάνω από 6 χιλιοστά και δεν παρουσιάζουν σημάδια υπερθέρμανσης.

Διαβάστε ποια η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Mr Jumbo μετά τον θάνατο του γιου του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr