Αποκαλύψεις για Βακάκη: “Ο μπαμπάς του του εμπιστεύτηκε την Porsche γιατί…”

Ποιες οι τρομερές αποκαλύψεις για Βακάκη και Porsche;

Η σκηνή από τη σφοδρή σύγκρουση, όταν η Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης με συνοδηγό τον επιστήθιο φίλο του, Ανδρέα Γεωργακόπουλο, χτυπά σαν πύραυλος το σταθμευμένο Honda Civic.

Στο οποίο βρισκόταν η σύζυγος και ο τρίχρονος γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου, δύσκολα μπορεί να σβηστεί από τη μνήμη μας. Μέσα σε δευτερόλεπτα από τη ζωή έφυγαν τέσσερις άνθρωποι σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο στους οικείους τους.

Το νήμα της ζωής κόπηκε πολύ νωρίς για τον 23χρονο Γιώργο Βακάκη, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του, ενώ η χώρα σε κατάσταση σοκ παρακολούθησε το συγκλονιστικό βίντεο με τις ιδιαίτερα σκληρές εικόνες του τραγικού δυστυχήματος.

Πρωτοφανής στάση από τον Mr Jumbo:

Ως ιδιαίτερα συγκροτημένο και σεμνό περιγράφουν οι φίλοι του τον Γιώργο Βακάκη ή αλλιώς τον Τζώρτζη, όπως τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι.

«Δεν ήταν λάτρης της ταχύτητας. Ισως γι’ αυτό και ο πατέρας του να του εμπιστεύτηκε την Porsche γιατί γνώριζε πως ο Τζώρτζης είναι προσεκτικός και δεν έτρεχε.

Πού να το φανταστεί ο άνθρωπος… Ηταν η κακιά στιγμή.

Δεν ξέρω τι έφταιξε, αυτό θα το απαντήσουν οι Αρχές όταν βγουν τα αποτελέσματα. Ηταν απλό παιδί.

Οταν κατέβαινε στα γραφεία της εταιρείας στο Μοσχάτο για να μην μπλέξει στην κίνηση χρησιμοποιούσε αρκετές φορές τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς», λέει φίλος της οικογένειας Βακάκη στο «Εθνος της Κυριακής».

Διαβάστε για ποιο λόγο ο Υπάτιος Πατμάνογλου συγχώρεσε αμέσως τον Βακάκη για το τροχαίο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.