Σοκ στον Βύρωνα με 26χρονο που σκότωσε τη στριπτιζέζ κοπέλα του: Τι αποκάλυψε η μητέρα του

Ποιες οι αποκαλύψεις για τον 26χρονο που σκότωσε την 22χρονη στριπτιζέζ κοπέλα του στον Βύρωνα;

Αθώος δήλωσε για μία ακόμη φορά ο 26χρονος, σήμερα, φοιτητής της ΑΣΟΕΕ, που καταδικάστηκε, σε ισόβια κάθειρξη, σε πρώτο βαθμό, για τη δολοφονία της 22χρονης στριπτιζέζ φίλης του.

Οι μνήμες από το θάνατο της 22χρονης καλλονής τον Μάρτιο του 2014, στο Βύρωνα ξύπνησαν και πάλι, καθώς η υπόθεση εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, ήταν ξημερώματα της 30ης Μαρτίου του 2014 όταν η 22χρονη κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της, στο Βύρωνα μετά την εργασία της.

Εκεί, την περίμενε ο 26χρονος με τον οποίο συγκατοικούσαν τους τελευταίους 8 μήνες. Το ζευγάρι αφού επιδόθηκε σε χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, καβγάδισε άγρια για ακόμη μία φορά.

Ο λόγος ήταν η επιμονή του 26χρονου να σταματήσει το θύμα να εργάζεται ως στριπτιζέζ σε νυχτερινά μαγαζιά και να εκδίδεται με ανθρώπους που γνώριζε στο χώρο εργασίας της.

Η συμπλοκή τους ξεκίνησε από το εσωτερικό του διαμερίσματος και συνεχίστηκε στο μπαλκόνι όπου ο 26χρονος, εκμεταλλευόμενος τη σωματική του δύναμη, έσπρωξε, βίαια, από τον εξώστη του 5ου ορόφου τη φίλη του με αποτέλεσμα να καταλήξει στο κενό και να επέλθει ακαριαία, ο θάνατός της.

Ο 28χρονος, απολογούμενος ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου επέμεινε στην αθωότητά του, όπως και πρωτοδίκως, τονίζοντας ότι έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του για να αποτρέψει την πτώση της άτυχης κοπέλας στο κενό:

«Εκείνο το πρωί η Αναστασία ήρθε στο σπιτι γύρω στις 6:00 το πρωί, αφού προηγουμένως είχε πάει μια βόλτα για να βρει πελάτες. Έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών και για να μη με ζαλίζει έκανα κι εγώ λίγη χρήση. Για το μόνο λόγο που μαλώναμε ήταν η υγεία της.

Εκείνο το πρωί δεν μαλώσαμε για τη δουλειά της. Επειδή είμαι φοιτητής και δεν είχα λεφτά να τη συντηρώ, έκανε αυτή τη δουλειά. Έκανε μπάνιο και μετά το μπάνιο με φώναξε στο σαλόνι. Είχε ανοίξει το λαπ τοπ και έβλεπε φωτογραφίες της οικογένειά της.

Κάποια στιγμή πήγα στη κουζίνα. Άκουσα τη φωνή της, πήγα ξανά στο σαλόνι και δεν την είδα. Βγήκα στο μπαλκόνι και την είδα κρεμασμένη από το σίδερο. Προσπάθησα να τη συγκρατήσω με το δεξί μου χέρι. Δεν κατάφερα να τη σώσω. Γλίστρισε από τα χέρια μου και την έβλεπα να πέφτει, ουρλιάζοντας».

Προανακριτικά, ωστόσο, είχε παραδεχθεί στους αστυνομικούς ότι έσπρωξε τη φίλη του στο κενό.

Για ένα κακόγουστο αστυνομικό σενάριο κάνει λόγο ο δικηγόρος του 28χρονου, Δημήτρης Γκαβέλας μιλώντας στο protothema. gr:

«Κατέθεσαν πάρα πολλοί μάρτυρες, οι περισσότεροι εκ των οποίων κλήθηκαν από την πλευρά της υπεράσπισης. Θεωρούμε ότι καταδείξαμε πάρα πολλές πτυχές αυτής της υποθέσως με τον τροπο που έπρεπε για την υπεράσπιση του κατηγορουμένου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το δικαστήριο θα τα διερευνήσει όλα και δε θα μείνει μόνο στο κακόπιστο αστυνομικό σενάριο».

Πεπεισμένη για την αθωότητα του γιου της είναι και η μητέρα του 28χρονου φοιτητή που κάνει έκκληση προς το δικαστήριο να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση του παιδιού της. «Ο γιος μου είναι το πιο ευγενικό παιδί, είναι χρυσό παιδί, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έσπρωξε την κοπέλα στο κενό. Είναι αθώος, το φωνάζω και θα το φωνάζω. Η αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της. Υπάρχουν μάρτυρες που ξέρουν τι ακριβώς συνέβη και δεν εξετάστηκαν. Είναι αθώο το παιδί μου», δηλώνει στο protothema. gr η μητέρα του.

Ο 28χρονος γνώρισε τη νεαρή στριπτιζέζ το 2010, στο χώρο εργασίας της. Εκείνη χόρευε σε νυχτερινά μαγαζιά. Εκείνος, φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αμέσως σύναψαν σχέση και από το καλοκαίρι του 2013 συγκατοίκησαν στο διαμέρισμα όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία. Μόνιμο σημείο τριβής τους, ωστόσο, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση ήταν η εργασία της Αναστασίας, τη φύση της οποίας δεν μπορούσε να ανεχθεί ο κατηγορούμενος καθώς είχε συνδεθεί συναισθηματικά μαζί της και δεν μπορούσε να τη μοιράζεται με άλλους άνδρες. Κάτι που αρνήθηκε, κατηγορηματικά, ο κατηγορούμενος ενώπιον του ΜΟΕ Αθηνών, διευκρινίζοντας ότι ο μόνος λόγος που μάλωναν ήταν γιατί ήθελε να την αποτραβήξει από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.