Τσακωμός round 2 Αγγελόπουλος-Χούτος: Πώς τους “πρίζωσε” off camera ο Χανταμπάκης. Καυτό παρασκήνιο

Γιατί τσακώθηκαν Χούτος-Αγγελόπουλος μετά τον καβγά με Χανταμπάκη;

Όλοι πάθαμε σοκ με τον on air καβγά Αγγελόπουλου-Χανταμπάκη.

Ωστόσο, το θερμό επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σύμφωνα με το YouWeekly.gr, ο τσακωμός συνεχίστηκε off camera με Χούτο-Αγγελόπουλο.

Διαβάστε το δημοσίευμα του YouWeekly.gr:

Εσείς φυσικά όλοι έχετε μείνει στα περσινά ξινά σταφύλια, στον χαμό δηλαδή που έγινε με τον Χανταμπάκη και τον Αγγελόπουλο.

Εγώ λοιπόν σήμερα θα σας αποκαλύψω τους τσαμπουκάδες και τα μπουνίδια που παραλίγο να πέσουν μεταξύ του ήρεμου Λάμπρου Χούτου και του φαβορί για την πρώτη θέση στο Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου

Αυτά που ακούστηκαν μεταξύ των δύο παικτών παραλίγο να προκαλέσουν γενική σύρραξη γιατί σε ένα σημείο ξεπεράστηκαν τα όρια!

Η ιστορία έχει ως εξής…

Αμέσως μετά το επεισόδιο, με τον Χανταμπάκη και τον Αγγελόπουλο, ο Χούτος σε έξαλλη κατάσταση έκανε….την εξής κίνηση! Τράβηξε τον Αγγελόπουλο από το χέρι και με βίαιο τρόπο, τον απομάκρυνε από όλους τους υπόλοιπους, μακριά από τις κάμερες και τους υπόλοιπους διάσημους!

Ήταν μία κίνηση που πραγματικά εξέπληξε τους διάσημους, διότι ο Λάμπρος Χούτος είναι ένα από τα πιο ήρεμα και χαλαρά παιδιά του παιχνιδιού. Σας αποκαλύπτω ότι μπορεί οι κάμερες να μην τους έβλεπαν αλλά αυτά που είπαν οι δύο παίκτες μεταξύ τους, τα άκουσε όλο το νησί… Σας μεταφέρω αποκλειστικά τον διάλογο που μου μετέφεραν άνθρωποι της παραγωγής…

Λάμπρος Χούτος: «Γιώργο στο λέω για τελευταία φορά! Όσο είμαι εγώ μέσα στο παιχνίδι, δεν θα ξανατολμήσεις να ξανά αγγίξεις παίκτη. Αν είσαι εσύ μία φορά τσαμπουκάς μπροστά στις κάμερες, εγώ είμαι 10… Μην περνάς την ευγένεια που σου δείχνω, για αδυναμία!»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ρε Λάμπρο δεν είδες την ειρωνεία; Εσύ τι θα έκανες στην θέση μου; Εσένα δηλαδή αν σε ειρωνευόταν κάποιος, σε πρόσβαλλε και απαξιούσε να σου μιλήσει, θα τον άφηνες έτσι; Δεν θα σε πείραζε; »

Λάμπρος Χούτος: «Μην ξαναλέμε τα ίδια… Στο λέω για τελευταία φορά! Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις! Μπορείς να μην του μιλάς, μπορείς αν θέλεις να τον ειρωνεύεσαι… Χέρι όμως δεν θα ξανά απλώσεις σε κανέναν. Δεν θα καταντήσουμε για ένα παιχνίδι να ξεφτιλιστούμε σε όλη την Ελλάδα λες και είμαστε αλήτες!«…

Δεν θέλω να σας μεταφέρω άλλα από την συζήτηση που κράτησε αρκετά και οι τόνοι στην συνέχεια ανέβηκαν σε πολύ υψηλά ντεσιμπέλ. Θα σας πω μόνο το εξής…

Κάποια στιγμή κι ενώ τα αίματα είχαν ανάψει, έτρεξε προς το δάσος ο Κοκκινάκης για να δώσει τέρμα στην ιστορία. Θα τα δούμε σήμερα αυτά στον ΣΚΑΙ άραγε; Άγνωστο… Όπως σας έχω αποκαλύψει και σε άλλα ρεπορτάζ οι τσακωμοί που τελικά βλέπουμε στις οθόνες μας, είναι πολύ συγκεκριμένοι, αφορούν συγκεκριμένα άτομα και επιλέγονται τα πλάνα με προσοχή!

Διαβάστε ποιο το απίστευτο κράξιμο σε Χανταμπάκη για τον καβγά με Αγγελόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.