Πάνος Σκουρλέτης: Τι απάντησε για την offshore – Σαφείς αιχμές για… συντρόφους

Τι απάντησε για την offshore εταιρεία ο Πάνος Σκουρλέτης;

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης διαψεύδει την είδηση (που αναδημοσίευσε χθες και το Fimes.gr, διατηρώντας πάντως και τις σχετικές επιφυλάξεις) πως ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτης εξωχώριας εταιρείας.

Πάντως το πιο ενδιαφέρον (πολιτικά) – πλην της διάψευσης – σημείο της ανακοίνωσης Σκουρλέτη, είναι οι σαφείς οι αιχμές πως κάποιοι «φίλοι» του (ενδεχομένως και σύντροφοι του εντός του ΣΥΡΙΖΑ) διακίνησαν την συγκεκριμένη ιστορία, ως «αντίποινα» για την στάση του στο θέμα της ΔΕΗ.

Διαβάστε τη διάψευση Σκουρλέτη για την offshore:

Πάνος Σκουρλέτης: Δεν έχω καμία offshore εταιρεία

«Τις τελευταίες ώρες διακινείται στο διαδίκτυο μια «είδηση» που προσπαθεί να με εμπλέξει με κάποια offshore εταιρεία. Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή οποιαδήποτε άλλη, ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της οικογένειας μου, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω τα γέλια.

Βεβαίως είναι ενοχλητικό να αναφέρονται στο πατέρα μου ο οποίος έχει πεθάνει πριν 32 χρόνια, (προφανώς οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ το αγνοούσαν)», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών.

«Εάν οι συντάκτες του ρεπορτάζ δεν είναι εντελώς φθηνιάρηδες που επιζητούν τα «κλικ» στις ιστοσελίδες τους, τότε κάποιοι ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία, που ενδεχομένως τους χαλάει τη δουλειά», καταλήγει ο Πάνος Σκουρλέτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.