Φρίκη με νεκρή 6χρονη, Αγία Βαρβάρα: Τι ομολόγησε ο πατέρας. Πώς την σκότωσε “Έκλαιγε και την…”

Πώς δολοφόνησε ο πατέρας την μικρή 6χρονη από την Αγία Βαρβάρα;

Η μικρούλα 6χρονη Στέλλα βρέθηκε νεκρή από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σε σακούλα μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων στην Αγία Βαρβάρα, περίπου 1,5 χλμ. από το σπίτι τους.

Το τραγικό είναι οτι η 6χρονη έχασε την ζωή της από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της.

Ο πατέρας από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο στόχαστρο.

Στο σημείο αναμένουν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών τον ιατροδικαστή για να δει τη σορό του παιδιού μήπως μπορεί εκ πρώτης όψεως να διαπιστώσει τα αίτια θανάτου αν και θα ακολουθήσει αύριο νεκροψία-νεκροτομή.

Ο πατέρας ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας της. Ο 61χρονος είπε ότι ήταν η κακιά στιγμή, πως ήταν ατύχημα.

Η 6χρονη Στέλλα φέρεται να είπε, έκλαιγε γιατί της έλειπε η μητέρα της. Εκείνος την πήρε όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς αγκαλιά σε μια προσπάθεια να την ηρεμήσει την έσφιξε παραπάνω με αποτέλεσμα το άτυχο αγγελούδι να πεθάνει από ασφυξία

Μετά την έκδοση ειδοποίησης αναζήτησης και την εμπλοκή της αστυνομίας ο κλοιός άρχισε να σφίγκει γύρω από τον δράστη.

Έλεγε ότι κοίμισε τα δίδυμα, τη Στέλλα και τον αδελφό της και στη συνέχεια πήγε να πετάξει τα σκουπίδια πριν πέσει και ο ίδιος για ύπνο.

Ύστερα είπε, όταν ξύπνησε, είδε πως η μικρή έλειπε. Το παιδί δεν μπορούσε να φύγει μόνο του από το σπίτι. Εκείνος είπε στους αστυνομικούς ότι πιθανότατα είχε ξεχάσει τα κλειδια πάνω στην πόρτα του σπιτιού, απέδωσε το γεγονός στα χάπια που παίρνει και του προκαλούν υπνηλία.

Το χρονικό

Η αναγγελία εξαφάνισης του παιδιού έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας από τον 61χρονο πατέρα και συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή γι αυτό.

Ο ίδιος δήλωσε το πρωί στους αστυνομικούς, πως σηκώθηκε το πρωί και είδε πως έλειπε το ένα από τα δύο δίδυμα παιδιά του (αγοράκι και κοριτσάκι) και συγκεκριμένα η κόρη του, η Στυλιανή, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Είπε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού από την εξωτερική πλευρά της πόρτας και θεωρούσε, όπως ισχυρίστηκε ότι έγινε διάρρηξη τα ξημερώματα στο σπίτι του και άγνωστοί του έκλεψαν το παιδί… Αποφάσισε, όπως πάλι ισχυρίστηκε, να πάει τον γιο του στο σχολείο (ο οποίος φαίνεται δεν έχει αντιληφθεί κάτι) και αμέσως μετά να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να το καταγγείλει.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι δεν ανακάλυψαν το παραμικρό ίχνος διάρρηξης και ο μόνος αναστατωμένος ελαφρά χώρος είναι αυτός του παιδικού υπνοδωματίου…

Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται αυτή την περίοδο στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Από την Ασφάλεια κρίθηκε ως εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση από την πρώτη στιγμή και εξαιτίας του ότι επρόκειτο για παιδί, αλλά και εξαιτίας της κατάστασης του πατέρα και του γεγονότος ότι ανέφερε διαφορετικά πράγματα συνεχώς, έως και ασυνάρτητα.

Για παράδειγμα την μία φορά τους είπε ότι γύρισαν αργά το βράδυ από μία επίσκεψη, πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και ενδεχομένως εκεί ξέχασε τα κλειδιά πάνω στην πόρτα και το παιδάκι είτε άνοιξε και έφυγε μόνο του, κάτι δύσκολο γιατί έχει κινητικά προβλήματα, είτε κάποιος μπήκε και το πήρε… χωρίς να τον αντιληφθεί.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα και με την αγωνία για την τύχη του παιδιού να φτάνει στο κατακόρυφο, ο πατέρας κλήθηκε το μεσημέρι στα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής στην ΓΑΔΑ, όπου την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και μαζί εξετάζουν συνεχώς τον πατέρα, έως και αυτή την δραματική ώρα… που πλέον εντοπίστηκε η σορός του, αφού οι αστυνομικοί έψαχνα κάδο τον κάδο στην περιοχή.

Σε μία προσπάθεια να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών μετέβη στο σπίτι της οικογένειας, όπου κυριολεκτικά σάρωσε το σπίτι και μαζί πήραν και το αυτοκίνητο του πατέρα για περαιτέρω εξερεύνηση στις εγκαταστάσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων.

Διαβάστε πού έβαλε το πτώμα της 6χρονης από την Αγία Βαρβάρα ο πατέρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.