Σοκαρισμένη μάνα νεκρής 6χρονης: Στα μαύρα ντυμένη συντετριμμένη από δολοφόνο άντρα της [φωτο]

Ποια η κατάσταση της μάνας της νεκρής 6χρονης Στέλλας που δολοφόνησε ο πατέρας της;

Φανερά καταβεβλημένη και σε κατάσταση σοκ χωρίς να μιλήσει αποχώρησε πριν από λίγη ώρα η μάνα της 6χρονης Στέλλας από το σπίτι της, υποβασταζόμενη από τον αδελφό της.

Η μάνα της 6χρονης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι της περιοχής που έγινε το έγκλημα από τις αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο ο 61χρονος αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση. Ο πατέρας προσπαθούσε να κρύψει την δολοφονία επί 12 ώρες

Στοιχεία, καταθέσεις και μαρτυρίες φέρνουν στο φως νέες λεπτομέρειες για το ειδεχθές έγκλημα που προκάλεσε πανελλήνιο σοκ.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται δύο βίντεο που φέρονται να έχουν καταγράψει το δράστη να πετά στα σκουπίδια το άψυχο σώμα της Στέλλας και σε έναν άλλο κάδο τα κοσμήματα που εξαφάνισε προκειμένου η εξαφάνιση να φανεί σαν ληστεία.

Ακόμη ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί με βεβαιότητα πως όντως στα βίντεο είναι ο δράστης που διακρίνεται. Ο 61χρονος πατέρας της Στέλλας ομολόγησε με κυνικό τρόπο την δολοφονία της κόρης του, αλλά φέρεται να προσπάθησε να ελαφρύνει τη θέση του καθώς ισχυρίστηκε πως εδώ και τρία χρόνια παίρνει φαρμακευτική αγωγή εξαιτίας ψυχιατρικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Πηγές από την αστυνομία σημειώνουν πως προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η ψυχραιμία του απόστρατου αστυνομικού κατά την πολύωρη κατάθεση ο οποίος τελικά έσπασε μετά από αρκετές ώρες και μόνο αφότου συνειδητοποίησε πως τα στοιχεία εναντίον του ήταν αδιαμφισβήτητα.

Η ΕΡΤ αναφέρει πως η ανάκριση του παιδοκτόνου κράτησε 12 ώρες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος συνεχώς προσπαθούσε να μπερδέψει τους αξιωματικούς και να ενισχύσει την αρχική του κατάθεση για ληστεία ή απαγωγή.

Τα βήματα που ακολούθησε μετά το έγκλημα, ο τρόπος που κινήθηκε και όλες του οι πράξεις μαρτυρούν έναν δολοφόνο που ήθελε και πίστευε πως μπορεί να γλιτώσει.

Στην ομολογία του – που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις- αναφέρει επίσης, πως το κοριτσάκι ήταν επιθετικό απέναντι του γιατί από όταν γεννήθηκε αυτή και ο δίδυμος αδελφός της, η σύζυγός του ασχολείτο αποκλειστικά με την Στέλλα και ο ίδιος αποκλειστικά με το αγοράκι.

Ανέφερε επίσης, πως το επίμαχο βράδυ πήρε τα χάπια του και ήπιε ένα ποτήρι κρασί και υποστήριξε πως επειδή έλλειπε η μητέρα από το σπίτι, λόγω θέματος υγείας, όταν αυτός προσπάθησε να κάνει μπάνιο την 6χρονη Στέλλα, εκείνη ήθελε την μαμά της και άρχισε να τον χτυπάει στα χέρια και στην κοιλιά.

«Όπως με χτυπούσε και το κεφάλι της βρισκόταν στο ύψος του στήθους μου, την έσφιξα με το δεξί μου χέρι για να σταματήσει να με χτυπάει, μέχρι που κατάλαβα ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της. Άνοιξα το χέρι μου που την έσφιγγα και η Στέλλα έπεσε στο πάτωμα.

Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Τα έχασα, τρομοκρατήθηκε και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακούλες σκουπιδιών.

Μετά σκέφτηκα να σκηνοθετήσω το χώρο για να φαίνεται ότι κάποιος έκανε ληστεία. Ξέχασα να σας πω ότι στις σακούλες σκουπιδιών που έβαλα την Στέλλα έβαλα και μία κόκκινη κουβερτούλα που πήρα από το κρεβάτι της, μη ρωτάτε γιατί, δεν ξέρω να σας απαντήσω.

Τις σακούλες με την Στέλλα τις κρατούσα με τα δυο μου χέρια στην αγκαλιά μου. Κατέβηκα στον δρόμο και με τα πόδια πήγα σε έναν κάδο και εκεί μέσα άφησα την Στέλλα.

Σε έναν άλλο κάδο εκεί κοντά, πέταξα και τα κοσμήματα της γυναίκας μου. Μετά πήγα στο κρεβάτι μου, όπου λόγω του κρασιού και των χαπιών που είχα πάρει με πήρε ο ύπνος. Το πρωί στις 7 παρά τέταρτο ξύπνησα και πήρα τηλέφωνο το ΑΤ Αγίας Βαρβάρας και είπα ότι κάποιοι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι μου».

Διαβάστε τι ομολόγησε ο πατέρας που σκότωσε την 6χρονη κόρη του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.