Σοκαριστικό πόρισμα νεκροψίας 8χρονης, Πάτρα: Τι έπαθε πριν πεθάνει η μικρή Μαρία. Θλίψη

Από τι πέθανε τελικά η άτυχη 8χρονη Μαρία από την Πάτρα;

Συγκλονίζει ο θάνατος της 8χρονης Μαρίας, η οποία “χτυπήθηκε” από τον ιό Η1Ν1 και άφησε την τελευταία πνοή της.

Ύστερα από νοσηλεία μερικών ημερών, αρχικά στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου κατέληξε.

Η νεκροψία έγινε χθες και σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του παιδιού προέρχεται από τον ιό Η1Ν1, σε συνδυασμό με άλλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια που το κοριτσάκι νοσούσε.

Από την ημέρα δηλαδή που εκδηλώθηκε ο πυρετός… Οι συγγενείς εκτιμούν ότι λάθη και παραλείψεις αλλά και η καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του περιστατικού, σε μονάδα εντατικής θεραπείας, οδήγησαν στη μοιραία κατάληξη.

Η ιατροδικαστική έδειξε ότι το κοριτσάκι είχε πάθει τρία εγκεφαλικά πριν πέσει σε κώμα. Δύο μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και ένα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο Ρίου.

Τώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα και των μικροϊστολογικών εξετάσεων από τα οποία θα βγουν και άλλα συμπεράσματα για το θάνατο του παιδιού.

“Υπάρχει πολλή σκιά στην όλη υπόθεση. Δε θέλουμε να κρίνουμε κανέναν… Θεωρούμε πως υπήρξαν πολλά κενά” λέει μεταξύ άλλων ο παππούς της άτυχης μικρούλας…

Σε τραγική κατάσταση από χθες τα ξημερώματα οι γονείς της μικρής και ο 9χρονος αδελφός της, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους χτύπησε…

Διαβάστε πώς πέθανε η 8χρονη Μαρία από την Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.