Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Λιάτσο

Ποιες οι δύσκολες ώρες του Αιμίλιου Λιάτσου;

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το σπίτι του Αιμίλιου Λιάτσου και της συζύγου του, Αθηνάς Καραλή, που βρίσκεται στις Αφίδνες της βορειοανατολικής Αττικής.

Η έπαυλη είναι χτισμένη στη δεξιά άκρη ενός μεγάλου οικοπέδου και εκτείνεται σε τρία επίπεδα, με άνετους χώρους και μοντέρνα και minimal αρχιτεκτονική.

Μεταξύ άλλων, διαθέτει καταπράσινο κήπο, μία μεγάλη εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις και μπάσκετ, βοηθητικούς χώρους και υπόγειο γκαράζ.

Το σπίτι θα βγει σε πλειστηριασμό τον Νοέμβριο του 2017 λόγω χρεών.

Σύμφωνα με το ειδοποιητήριο, είχε αρχικά προσημειωθεί το 2002 για 704.329,20 ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς. Από τότε ακολούθησε πλήθος ρυθμίσεων σε Nova Bank, Millenium Bank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το συνολικό χρέος να ξεπερνά τα 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η τιμή εκκίνησης του πολυτελούς ακινήτου του Αιμίλιου Λιάτσου ορίστηκε στα 1.560.000 ευρώ, τιμή που αντιστοιχεί στην τρέχουσα εμπορική αξία.

Μέσα σε όλα αυτά, έρχονται να προστεθούν και τα χρέη προς τη ΔΟΥ Ψυχικού της ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ Α.Ε., της εταιρείας μέσω της οποίας ο δημοσιογράφος εξέδιδε την εφημερίδα Παρασκευή και 13.

Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2015, το ελληνικό Δημόσιο απέστειλε στον εκδότη ειδοποιητήριο αναγκαστικής κατάσχεσης για μη ρυθμισμένα χρέη ύψους 200.000 ευρώ.

Διαβάστε ποια δίαιτα έστειλε τον Αιμίλιο Λιάτσο στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.