Αποφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος; Πώς άλλαξαν γνώμη. Απόφαση βόμβα

Πώς άλλαξαν γνώμη για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου;

Για πρώτη φορά, μετά από πέντε αιτήσεις αποφυλακίσεις η εισαγγελεας της έδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων πρότεινε να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου και να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς ορους.

Η εισαγγελική λειτουργός θεμελίωσε την πρόταση της επισημαίνοντας πως σε περίπτωση περαιτέρω παραμονής του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές, προκύπτουν ενδείξεις πως η βλάβη που θα υποστεί θα ειναι υπέρμετρη.

Όπως υποστήριξε η εισαγγελέας ,”ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία ειναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει”.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η εισαγγελέας τόνισε πως τα μέχρι σήμερα προβλήματα υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου (καρδιά, πόδια) αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά αν και ειναι κρατούμενος.

“Δεν θα αντιμετωπιζόταν καλύτερα αν ηταν ελεύθερος” τόνισε.

Με την εισήγηση της συμφώνησε και ο αναπληρωτής εισαγγελεας Σταμάτης Δασκαλόπουλος ο οποιος επισήμανε οτι συντρέχουν οι λόγοι για την αποφυλάκιση του πρώην υπουργού λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αναμένεται σε λίγο η απόφαση του Δικαστηρίου.

Διαβάστε ποιες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.