Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις από «άγριο» φεγγάρι: Τι προβλέπεται για Ελλάδα και κόσμο

Τι δείχνουν τα άστρα για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο;

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο δείχνουν για το επόμενο διάστημα τα άστρα, που «βλέπουν» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να οδηγείται στην αυτοκαταστροφή και τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης να φαντάζει προσωρινά ως σωτήρια λύση.

Σύμφωνα με την πολιτική αστρολόγο Δήμητρα Παπανικολοπούλου, η παγκόσμια πολιτική κατάσταση θα εξακολουθήσει να βράζει, μέσα από ένα βαρύ πλανητικό σύστημα που θα προκληθεί από τη νέα Σελήνη της 26ης Απριλίου, σε συνδυασμό με τα απομεινάρια της «ροζ» πανσελήνου της 11ης Απριλίου.

«Η τελευταία πανσέληνος της 11ης Απριλίου, που πραγματοποιήθηκε στον άξονα Ζυγού – Κριού, αστρολογικά ήταν πολύ καλή, δυνητικά όμως πολύ κακή, κάτι που θα δούμε συνδυαστικά το επόμενο διάστημα, με τα επερχόμενα νέα φεγγάρια. Ενα πλανητικά σκληρό αστρολογικό φαινόμενο δεν ενεργοποιείται πάντα τη μέρα και την ώρα που δημιουργείται, αλλά τις περισσότερες φορές δείχνει τα «δόντια» του σε συνδυασμό με άλλες όψεις. Το ίδιο θα αισθανθούμε κι αυτή τη φορά».

Οπως υποστηρίζει η πολιτική αστρολόγος και εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers, η Ελλάδα θα αναγκαστεί να απομονωθεί, αν και είναι κοιτίδα του πολιτισμού και της Ιστορίας.

«Ως τα μέσα του 2018 το σκηνικό θα έχει ξεκαθαρίσει, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αναγκαστεί να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ενωση και να ακολουθήσει τον δρόμο της. Οπως έγραψε και ο Οδυσσέας Ελύτης στο «Αξιον εστί», «ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου».

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας οδηγείται προς την αυτοκαταστροφή, βαριά πληγωμένος και πισώπλατα μαχαιρωμένος από τους ίδιους τους συνεργάτες του!» αναφέρει η Δήμητρα Παπανικολοπούλου και προσθέτει: «Θέλει ανυπότακτη καρδιά η ελευθερία, και ο πρωθυπουργός, ως τίγρης στο κινεζικό ωροσκόπιο, δυστυχώς δεν διαθέτει».

Μέσα από την πολιτική ανάλυση της αστρολόγου φαίνεται πως η χώρα θα ζήσει μια περίοδο πολιτικού θρίλερ, με διασπάσεις κομμάτων και την καριέρα πολλών πολιτικών προσώπων να οδηγείται στο τέλος της.

«Το Μεταναστευτικό θα εξακολουθήσει να μας απασχολεί και να μας προκαλεί σημαντικά προβλήματα. Οσο επικρατεί η κατάσταση αυτή, δυστυχώς οι Ελληνες θα δουν να χάνονται οι περιουσίες τους, τα σπίτια τους και σταδιακά και η αξιοπρέπειά τους. Ο μεγάλος διωγμός έχει ήδη αρχίσει. Θα σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής. Κίνδυνος στη Θράκη και στο Αιγαίο».

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσει το πολιτικό σύστημα σε όλον τον κόσμο, καθώς ο μεγαλόσταυρος που δημιουργείται πλανητικά στον ουράνιο θόλο από τα ζευγάρια Πλούτωνα – Δία και Ηλιου – Ουρανού μαζί με την Εριδα επηρεάζουν τις κυβερνήσεις της Γαλλίας και της Γερμανίας.

«Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην Κύπρο, σε σχέση με την οικονομία και την ενέργεια. Η Αγγλία κινδυνεύει από μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ θα πληγεί οικονομικά η Γαλλία, που θα ζήσει έντονες αλλαγές μετά τις εκλογές στη χώρα. Από την άλλη, η Γερμανία έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες. Κίνδυνος για την υγεία της Ανγκελα Μέρκελ και τρόμος σε Ντίσελντορφ, Νιρεμβέργη, Μόναχο.

Θέματα θα αντιμετωπίσουν οι Βρυξέλλες, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Σουηδία και η Νορβηγία, καθώς βρίσκονται στο επίκεντρο της πανσελήνου και των νέων φεγγαριών των επόμενων δύο μηνών.

Οι επόμενοι μήνες θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου, με την απόσχιση χωρών και την έξοδό τους από την ευρωπαϊκή αγκαλιά, που είναι πλέον γεμάτη αγκάθια. Τρίζουν τα θεμέλια της Ευρώπης με τις εκλείψεις του Αυγούστου, ενώ το φθινόπωρο θα τραντάξει τα χρηματιστήρια» αναφέρει η πολιτική αστρολόγος και προσθέτει:

«Θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις στα Βαλκάνια, με πείνα και δυστυχία των λαών, εμφυλιακές καταστάσεις, σεισμούς, πλημμύρες και εκρήξεις ηφαιστείων.

Για την Τουρκία άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, καθώς και για τον πρόεδρό της Ταγίπ Ερντογάν, που μπορεί προσωρινά να χαίρεται για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, για το οποίο όμως γνωρίζει όλη την αλήθεια.

Η Τουρκία θα βιώσει ισχυρότατο σεισμό, αλλά και τρομοκρατικό χτύπημα, το οποίο θα οδηγήσει σε μεγάλο διωγμό και χούντα. Η Ρωσία μετράει τις πληγές της και ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επιβάλλεται να δείξει μεγάλη προσοχή.

Η υποδούλωση των λαών και οι θρησκευτικοί πόλεμοι πυροδοτούν επιπλέον τον πλανήτη. Ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή με εμπλεκομένους τη Σαουδική Αραβία και το Ιράν. Η Αμερική θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο χρέος της Ελλάδας, ενώ ο νέος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να ρίξει τους τόνους, αφού οι εχθροί του θα κάνουν κινήσεις για να τον βγάλουν από τη μέση».

Πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο!

Κριός: Η νέα Σελήνη ενδείκνυται για επιτυχείς επαγγελματικές συναντήσεις. Φροντίστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την επιχείρησή σας. Θα καταφέρετε να αυξήσετε τις μηνιαίες αποδοχές σας. Οσοι έχουν Σελήνη στο Κριό θα μάθουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να συμπεριφέρονται.

Ταύρος: Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα προβλήματά σας στο ταίρι σας. Δεν έχουν νόημα οι καβγάδες και οι συγκρούσεις. Θα καταφέρετε να τα βρείτε. Οσοι έχουν Σελήνη στον Ταύρο θα γίνουν πιο κτητικοί και θα φανερώσουν την αγάπη τους για τη γη και για όλα τα ωραία πράγματα που έχει η Αφροδίτη.

Δίδυμοι: Ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση στον ορίζοντα! Εντυπωσιάστε με την πρωτοτυπία σας τον σύντροφό σας, παίξτε και απολαύστε τον έρωτά σας. Θα έχετε μεγάλο πάθος για όλα τα διανοητικά και τα ορθολογιστικά θέματα. Ζωηρή συμπεριφορά.

Καρκίνος: Βρεθείτε με παλιούς καλούς φίλους, από τους οποίους έχετε απομακρυνθεί λόγω υποχρεώσεων. Ρίξτε το έξω, διασκεδάστε, αλλά προσοχή στις καταχρήσεις. Εχοντας τη Σελήνη στον Καρκίνο, δείξτε χωρίς ντροπές την ευαισθησία που κρύβετε μέσα σας, την οποία πολλές φορές δεν αποκαλύπτετε.

Λέων: Φροντίστε τον εαυτό σας. Αν νιώθετε καταβεβλημένοι, ξεκουραστείτε και προσέξτε τη διατροφή σας. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις σας να σας παρασύρουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η Σελήνη μάς δείχνει κάτι συνηθισμένο, παρόλο που το κρύβετε μέσα σας, και αυτό είναι η λατρεία για τις φυσικές απολαύσεις.

Παρθένος: Η σχέση σας χρειάζεται «τροφή» για να προχωρήσει. Η ρουτίνα είναι ψυχοφθόρα. Ανανεωθείτε με μια εκδρομή. Χρήματα και νέες συνεργασίες είναι το κέρδος σας. Ατομα με Σελήνη στην Παρθένο είναι πολυάσχολα αλλά έχουν δύο ελαττώματα, είναι σκληροί κριτές και στο τέλος αποδεικνύεται πως δεν έχουν δίκιο, ενώ δεν έχουν και αυτοπεποίθηση.

Ζυγός: Σε οποιαδήποτε διένεξη προκύψει σήμερα στην εργασία σας μην αντιδράσετε έντονα, γιατί κινδυνεύετε να χάσετε πιθανή προαγωγή. Ισως κάποιοι να σας φθονούν. Οσοι έχουν Σελήνη στον Ζυγό είναι άτομα αρκετά γοητευτικά εκ του φυσικού τους, κάτι που θα τους φανεί αρκετά χρήσιμο.

Σκορπιός: Ασχοληθείτε με χόμπι που θα γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο σας και θα σας ανανεώσουν. Ισως είναι καιρός να ξεκινήσετε γυμναστήριο, το οποίο τόσο καιρό αναβάλλετε. Τα άτομα με Σελήνη στον Σκορπιό είναι αρκετά πιο συγκροτημένα και ως χαρακτήρες είναι βυθισμένα στη δική τους μελαγχολία. Συχνά γίνονται σκληρά με τα άτομα που δεν συμπαθούν.

Τοξότης: Αν νιώθετε ότι η σχέση σας δεν σας γεμίζει, είναι καιρός να τη σταματήσετε. Αδικα ταλαιπωρείστε, αν δεν είναι αμοιβαίο το ενδιαφέρον. Τα άτομα με Σελήνη στον Τοξότη έχουν ένα αρκετά ισχυρό χαρακτηριστικό, την ειλικρίνεια. Το μόνο κακό είναι ότι είναι αρκετά επιπόλαια.

Αιγόκερως: Κάντε ένα δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Βρεθείτε με την οικογένειά σας για φαγητό, αν έχετε καιρό να τους δείτε και να μάθετε νέα τους. Τα άτομα με Σελήνη στον Αιγόκερω είναι αρκετά ψυχρά και για να ανακαλύψει κάποιος ποια είναι πραγματικά πρέπει να είναι ξεχωριστός.

Υδροχόος: Μην αφήνετε το περιθώριο σε κανέναν να ανακατεύεται στην προσωπική σας ζωή. Η άποψη του καθενός δεν έχει εφαρμογή στη δική σας ζωή. Μπορεί να μπερδευτείτε, γι” αυτό δείξτε προσοχή. Οσοι έχουν Σελήνη στον Υδροχόο είναι αρκετά φιλικοί με νέα πρόσωπα και υπομονετικοί με τις καταστάσεις.

Ιχθύες: Πάρτε απόφαση ότι η σχέση σας έχει λήξει. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να πάτε παρακάτω και να φτιάξετε ξανά τη ζωή σας. Οσοι έχουν σελήνη στους Ιχθύς τους επιβάλλονται εύκολα οι γύρω τους και αυτό είναι το χειρότερο. Εδώ φαίνεται η αρνητικότητα που εκπέμπουν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.