Δήμητρα Λιάνη: Δύσκολες ώρες, δικαστήρια, βανδαλισμοί

Ποιες οι δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη;

Για βανδαλισμό κατηγορεί η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (ΧΕΝ) τη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, σε νέο επεισόδιο της μεταξύ τους δικαστικής διαμάχης!

Τα δυσβάστακτα χρέη κι η δύσκολη οικονομική κατάσταση της άλλοτε πρώτης κυρίας της Ελλάδας, την έχουν οδηγήσει αρκετές φορές στα δικαστήρια. Βασικός αντίπαλος της η ΧΕΝ κι ένα ακίνητο που είχε μισθώσει στη «Μιμή», που καλείται συχνά να αντιμετωπίσει αγωγές για χρέη από μισθώματα αλλά και πλειστηριασμούς.

Αυτήν τη φορά η Ένωση οδήγησε στο δικαστήριο την πρώην ενοικιάστρια του ακινήτου κάνοντας για βανδαλισμού ακινήτου! «Η χρήση του σπιτιού έγινε από το Νοέμβριο του 2006, αλλά αρχικά το ενοίκιο πλήρωνε η τεχνική εταιρία που έφτιαχνε το δικό της σπίτι. Από το 2010 ανανεώσαμε με την ίδια.

Η Δήμητρα Λιάνη ήταν συστηματικά δύστροπη στην καταβολή μισθωμάτων. Τον Νοέμβριου του 2013 καταγγείλαμε τη μίσθωση λόγω μη πληρωμής των μισθωμάτων. Εκείνη, παρά την παρέλευση της προθεσμίας, δεν παρέδιδε το μίσθιο κι ασκήσαμε αγωγή με την οποία πετύχαμε την αποβολή της τον Σεπτέμβριο του 2014″ ανέφερε η ταμίας της Ένωσης Ο.Γ. περιγράφοντας την κατάσταση.

Σε χείριστη κατάσταση

«Το μίσθιο ήταν σε χείριστη κατάσταση. Πρόκειται για κατοικία σε συγκρότημα στην Εκάλη γύρω στα 330 τ.μ. Όταν μπήκαμε μέσα, υπήρχε έντονη δυσοσμία, υγρασία παντού, έλειπαν καπάκια από τουαλέτες και γενικά ήταν ένα σπίτι βανδαλισμένο! Το σπίτι είναι κατασκευής του 2005. Βλέποντας σε ποια κατάσταση αποδόθηκε το μίσθιο βάλαμε μηχανικό να υπολογίσει τη ζημιά.

Το κόστος για να το επαναφέρουμε ήταν πολύ μεγάλο και αποφασίσαμε να το πουλήσουμε. Φυσικά, επειδή ήταν σε τέτοια κατάσταση πωλήθηκε σε χαμηλότερη τιμή. Για την ακρίβεια, πωλήθηκε στις 450.000 ευρώ, αντί 600.000 λόγω των ζημιών» κατέληξε.

«Το σπίτι είχε κατασκευαστικά προβλήματα» είπε ο φίλος και στενός συνεργάτης Θ.Α της Δήμητρας Λιάνη. «Πάντως την ημέρα που παραδώσαμε το σπίτι δεν παραπονέθηκε κανείς» είπε μεταξύ άλλων.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.