Εξελίξεις με πτώμα σε βαλίτσα, Πύργος: Ποιος ο δολοφόνος 30χρονου. Τον τεμάχισε σε κομμάτια με…

Ποιες οι εξελίξεις εγκλήματος στον Πύργο;

Ένας 19χρονος από το Πακιστάν που συμμετείχε σε ανθρωποκτονία 30χρονου ομοεθνή του, τον προηγούμενο μήνα στον Πύργο, συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στη Δυτική Αχαΐα.

Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ηλείας για διάπραξη εγκλήματος με πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Μαρτίου 2017 το βράδυ, δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, από τον έλληνα εργοδότη του 30χρονου Πακιστανού, η εξαφάνιση του.

Από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, προέκυψε ότι στις 20 Μαρτίου 2017 το απόγευμα στον Πύργο, ο 27χρονος Πακιστανός κάλεσε στην οικία του, τον 30χρονο ομοεθνή του, τον οποίο έπληξε με μαχαίρι στον αυχένα και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος Πακιστανός με τη βοήθεια του 19χρονου συνεργού του, τεμάχισαν τη σορό του θύματος, με ένα μαχαίρι και ένα γεωργικό εργαλείο, σε τέσσερα κομμάτια και αφού την περιτύλιξαν με νάιλον, την τοποθέτησαν μέσα σε μια ταξιδιωτική βαλίτσα.

Ακολούθως, οι δυο δράστες από κοινού με την 23χρονη, μετέφεραν με ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο τη σορό του 30χρονου, σε αγροτική περιοχή στην Αγία Μαρίνα, Βαρβάσαινας Ηλείας, όπου την έθαψαν.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, προέκυψε ότι οι δυο αλλοδαποί δράστες είχαν προσχεδιάσει την ανθρωποκτονία του ομοεθνή τους, διότι είχαν διανοίξει σε προγενέστερο χρόνο και συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου 2017 το όρυγμα, όπου τον είχαν θάψει.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία που διέμενε ο 27χρονος με την 23χρονη σύντροφό του, εντοπίστηκαν θαμμένα στην αυλή, το μαχαίρι και το γεωργικό εργαλείο (κασάρι), με τα οποία οι δράστες είχαν διαπράξει την ανθρωποκτονία και τον τεμαχισμό του θύματος.

Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στον 27χρονο, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, που άνηκε στο θύμα, ενώ στην επιχείρηση όπου εργαζόταν ο δράστης εντοπίστηκαν τέσσερις τραπεζικές κάρτες και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία ανήκαν επίσης στον 30χρονο.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Διαβάστε ποια η ποινή σε πατέρα και γιο που σκότωσαν τον 23χρονο Μανώλη από τα Ανώγεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.