Εξέλιξη βόμβα για δολοφονία Ιάκωβου Εμμανουήλ: Ποιος ο καταζητούμενος που συνελήφθη

Πώς συνελήφθη τυχαία χούλιγκαν καταζητούμενος για τη δολοφονία του Ιάκωβου Εμμανουήλ;

Καταζητούμενος για τη στυγερή δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ, στην Κρήτη, ο οποίος βρέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο νεκρός σε ρεματιά έξω από το Ηράκλειο, ήταν ο 23χρονος οπαδός του Αιγάλεω, που συνελήφθη την Κυριακή κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι!

Ο νεαρός χούλιγκαν, που φέρεται ότι εμπλέκεται στο θρίλερ, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ύστερα από τα επεισόδια που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής, πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Ατρόμητος – Λάρισα, όταν ομάδες οπαδών επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και πυροσβεστήρες εναντίον δυνάμεων των ΜΑΤ.

Στην εξακρίβωση στοιχείων που ακολούθησε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του 23χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με θύμα τον 39χρονο επιχειρηματία.

Ραντεβού θανάτου

Η άγρια δολοφονία είχε συμβεί τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Ιάκωβος Εμμανουήλ παρασύρθηκε σε ραντεβού θανάτου, που φέρεται ότι είχε στήσει ο 34χρονος συνεταίρος του στην περιοχή του Σκαφιδαρά Ηρακλείου.

Μετά τη σύλληψή του, ο 34χρονος κατονόμασε ως συνεργό του στη δολοφονία τον 23χρονο χούλιγκαν του Αιγάλεω, τον οποίο είχε πληρώσει για να ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κρήτη και να εκφοβίσει το θύμα.

Για την ίδια υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί ένας 25χρονος, επίσης οπαδός του Αιγάλεω, καθώς και δύο γυναίκες. Ο 23χρονος θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του 2ου τακτικού ανακριτή Ηρακλείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.