Βόμβα στον Σκλαβενίτη: Λουκέτο σε 38 καταστήματα. Ποια είναι, γιατί κατέβασαν ρολά

Γιατί έκλεισαν 38 καταστήματα Σκλαβενίτης;

Κατέβασαν ρολά σήμερα 38 καταστήματα της εταιρείας «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη» (πρώην Μαρινόπουλος).

Πρόκειται ειδικότερα για 16 καταστήματα στην Β. Ελλαδα, 15 καταστήματα στον Νομό Αττικής και 7 καταστήματα στην Νότια Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν σε άλλα καταστήματα όσο το δυνατόν πλησιέστερα του τόπου κατοικίας τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Σε σχετική ανακοίνωση εξάλλου του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας Σκλαβενίτης αναφέρεται χαρακτηριστικά :

«Τέλος σας προτρέπουμε να ζητάτε και να λαμβάνετε επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο ώστε να μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης απο συγκεκριμένα κέντρα».

Επίσης από 1η Απριλίου ξεκίνησε και η παροχή έκπτωσης 5% στους εργαζομένους των «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» η οποία παρέχεται πλέον σε όλους.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Να σημειωθεί ότι το δίκτυο των καταστημάτων Ελληνικές Υπεραγορές θα καλύπτει το σύνολο της ελληνικής επικράτειας με 383 καταστήματα όλων των τύπων.

Συνολικά πλέον το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου Σκλαβενίτη, το οποίο θα τριπλασιαστεί, θα αριθμεί 544 καταστήματα.

Διαβάστε ποια προϊόντα βάζει στα καταστήματα του ο Σκλαβενίτης και θα προκαλέσει πανικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.