Πάμπλουτος Σκλαβενίτης: Ποια ακόμη πασίγνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ αγόρασε. Πανικός

Ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ αγόρασε ο Σκλαβενίτης;

Άνοιξε τις πύλες του για τους καταναλωτές το μεγάλο κατάστημα Σκλαβενίτης στις Μουρνιές Χανίων, στο οποίο η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη, φαίνεται πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε ό,τι αφορά στην Κρήτη, μετά τη συμφωνία με τη Μαρινόπουλος.

Αρκετοί καταναλωτές επισκέφθηκαν από νωρίς το πρωί το συγκεκριμένο, πλήρως ανακαινισμένο, κατάστημα, με τους υπαλλήλους στην υποδοχή να κερνούν γλυκά και να «εισπράττουν» ευχές για καλές δουλειές.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα είναι ανοιχτό καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα, από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Αξίζει, ακόμη, να επισημανθεί ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- «ακούγεται» ότι ενδεχομένως η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη να αξιοποιήσει το κατάστημα στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου (λίγο πριν τη Χρυσή Ακτή), μετατρέποντάς το σε The Mart (πρώην Makro), εντός του καλοκαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Σκλαβενίτης εξαγόρασε, τον Ιανουάριο του 2016, την αλυσίδα Makro Cash & Carry, η οποία, συνεχίζει, πλέον, τις δραστηριότητές της με τον διακριτικό τίτλο «The Mart».

Η Makro Cash & Carry διαθέτει δίκτυο 12 καταστημάτων Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα, απασχολεί περισσότερους από 1.100 εργαζομένους και ο κύκλος εργασιών της ανήλθε το 2015 σε 300 εκατ. ευρώ περίπου.

Διαβάστε πού ανοίγει πολυκατάστημα ο Σκλαβενίτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.