Star Academy: Διαλύεται το έκτρωμα Φουρθιώτη. Ποιος άλλος αποχώρησε [video]

Ποιος είναι ο παίκτης – τέταρτος στη σειρά – που αποχώρησε οικειοθελώς από το Star Academy;

Σε κατάσταση διάλυσης είναι το Star Academy που με τίποτα δεν παίρνει τα πάνω του στις τηλεθεάσεις.

Όσο κι αν κάνουν αλλαγές, ανεβάζοντας την ίντριγκα, προσθέτοντας τον Νίκο Μουρατίδη στην κριτική επιτροπή και προβάλοντας την κακή πλευρά των παικτών, οι τηλεθεάσεις παραμένουν στον πάγο.

Με 10% τηλεθέαση στα live και… 1% τις καθημερινές, ο Μένιος Φουρθιώτης είναι έξαλλος για την απήχηση που έχει το “έκτρωμα” του και τα “ρίχνει” στην AGB.

Όμως οι παίκτες την “κάνουν” με ελαφρά πηδηματάκια από το Star Academy, καθώς βλέπουν οτι η παραμονή τους εκεί μόνο να τους βλάψει μπορεί.

Δυσαρεστημένος από την κριτική που δέχτηκε και τη βαθμολογία, ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο Στέλιος Καλλίτσης αποχώρησε οικειοθελώς από το Star Academy τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά το live του Super Star Academy του Σαββάτου.

Ο παίκτης, ο οποίος είχε έρθει σε ρήξη στο παρελθόν με τον Νίκο Καρβέλα, έφυγε προφανώς δυσαρεστημένος από την κριτική που δέχτηκε μετά τη χθεσινοβραδινή του εμφάνιση και τη χαμηλή βαθμολογία που ακολούθησε.

Δείτε την εμφάνιση του Στέλιου Καλλίτση και τα σχόλια που έγιναν στη συνέχεια:

Την Κυριακή το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέλιος Καλλίτσης αποχώρησε από το Star Academy. Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν όταν οι φίλοι του ανέβασαν μια φωτογραφία μαζί με τον παίκτη μέσα στο αυτοκίνητο.

Στη λεζάντα γράφουν: «Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή σου από εδώ και πέρα… Εμείς οι τρελοί πάντα θα είμαστε δίπλα σου».

Υπομονή Μένιο, αργά ή γρήγορα το μαρτύριο του Star Academy θα τελειώσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.