Survivor Panorama: Κράξιμο Ελεονώρας Μελέτη για Χανταφίδι. Τι απάντησε έξαλλη

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η εκπομπή #SurvivorPanorama με την Ελεονώρα Μελέτη.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η στάση της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή Survivor Panorama που βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Η Μελέτη μέσα από το Survivor Panorama έκανε ένα αφιέρωμα στον Στέλιο Χανταμπάκη και τον Πάνο Αργιανίδη, επιτυγχάνοντας την απόλυτη κυβίστηση.

Εκεί που τους έβριζε στο twitter, η Μελέτη εμφανίστηκε να ξεπλένει το Χανταφίδι, γεγονός που εξαγρίωσε τους φανατικούς του Survivor που την έβριζαν πανταχόθεν στα social media:

Λυπάμαι για τους συντελεστές της …νεας εκπομπής ..απαράδεκτο πεντε λεπτα αρκούν για να καταλάβεις …γελοιοτητες …ερωτήσεις και τραγικές προσπαθειες της μελέτη να ανεβάσει το prestige του χανταμπακη .. Ντροπή και αλλαζω κανάλι ..

Τεράστια μ@λ@κία η εκπομπούλα ή μου φαίνεται?? Και η Μελέτη γελοία….

Καλη προσπάθεια απο την πλευρά του σκαι για να φτιάξετε την εικόνα του Στέλιου αλλα το κανετε χειρότερο

Αφιέρωμα στον Χανταμπάκη η Ελεωνορα ?
Μας δουλεύουν ??
Αλλάζουμε κανάλι.
Αν η κυρία θέλει να πάρει μερίδιο από την τηλεθέαση ας βρει άλλα κορόιδα.

Πολύ μεγάλη ντροπή σε όλη την παραγωγή και στην Μελέτη η προσπάθεια που κάνουν να φτιάξουν την εικόνα του Χανταμπάκη… Ντροπή και αίσχος.. προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο λες και έχουμε μνήμη χρυσόψαρου.. κρίμα για την ελεονώρα…

Με εχει εκνευρισει η Μελετη με τις δηθεν χαριτωμενες ερωτησουλες στο Χαντα και πιο πολυ αυτος με τις γελοιοτητες του συνεχιζει να ξευτιλιζεται. Υποτιμαει τη νοημοσυνη μας!

Απαράδεκτη εκπομπή. Προσπαθούν να “ξεπλυνουν” Πάνο & Χάντα, γεγονός που αποδεικνύει ότι θεωρούν εμάς τους τηλεθεατές ως “χαϊβάνια”. δεν θα την ξαναδώ.

με απογοητευει η Ελεωνορα..μπορουσε να τον στριμωξει περ/ρο και για το Γιωργο (κυριως) και για την Ειρηνη…ισως αργοτερα

Στημένες ερωτήσεις απο την Μελέτη για να βοηθήσει τον Χανταμπάκη να μας πείσει πόσο λάθος κάναμε για τον χαρακτήρα του και για το πόσο καλό παιδι είναι και ποσο καλό χιούμορ έχει και πόσο αγαθές προθέσεις και πόσο παρεξηγημένος είναι. Ρε παιδιά μην κουράζεστε δεν μας πείθετε!

Διαβάστε την απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στην καταιγίδα αρνητικών σχολίων που δέχτηκε για το Survivor Πανόραμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.