Εξελίξεις με Τσοχατζόπουλο: Αποκάλυψη δικηγόρου “Τα 200.000 ευρώ της εγγύησης δυστυχώς…”

Ποιες οι εξελίξεις με την εγγύηση που πρέπει να πληρώσει ο Τσοχατζόπουλος για να αφεθεί ελεύθερος;

Την αδυναμία συγκέντρωσης του ποσού των 200.000 ευρώ που απαιτείται να καταβάλει ως εγγύηση ο Άκης Τσοχατζόπουλος, επανέλαβε ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Γιάννης Παγορόπουλος.

Μάλιστα τόνισε, ότι υπάρχει κάποιο ποσό, το οποίο όμως δεν είναι αρκετό για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

«Προσανατολιζόμαστε, ώστε να αναδιατυπώσουμε την προσφορά μας προς την τράπεζα η οποία έχει στα χέρια της και τις εγγυητικές επιστολές, μήπως μπορέσουμε και καλύψουμε το θέμα από εκείνη την πλευρά», δήλωσε ο κ.Παγορόπουλος.

«Αν η τράπεζα συμφωνήσει, και με βάση εκείνα τα οποία έχουμε προτείνει, φτάσει στο να δεχτεί την προσφορά μας, σε κάθε περίπτωση θα κλείσουμε.

Τώρα, αν και εφόσον, εξακολουθήσουν και θεωρούν ότι υπάρχει μείζον θέμα εκεί, θα υπάρχει πρόβλημα», ανέφερε ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ο ίδιος είπε ότι την Τετάρτη θα καταθέσουν αίτημα στο αρμόδιο δικαστήριο για μείωση του ποσού της εγγύησης και συμπλήρωσε ότι ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, είναι στενοχωρημένος από τη δυσάρεστη κατάσταση που βιώνει και ότι η κατάσταση υγείας του εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη και επιδεινώνεται σταθερά.

Διαβάστε ποιος ο λόγος που ο Τσοχατζόπουλος ενδέχεται να παραμείνει στη φυλακή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.