Απίστευτη δήλωση από Βίκυ Σταμάτη: “Ο Άκης μέσα του είναι σάπιος. Εγώ…”

Ποιες οι σοκαριστικές δηλώσεις της Βίκυς Σταμάτη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο;

Συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ, για την εκπομπή «Αυτοψία» παραχώρησε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στα πρόσωπα που ισχυρίζεται πως τους εξαπάτησαν, τους πολιτικούς, για τα όσα βίωσε στη φυλακή, το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και άλλα…

Λίγες ημέρες μετά την απόφαση για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρεται στην κατάσταση του άντρα της και δηλώνει πως τον κατέβαλαν οι συνθήκες στη φυλακή «Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε: “Kα Σταμάτη, ο κος Τσοχατζόπουλος είναι 77, μέσα του όμως είναι 98, είναι όλος σάπιος”».

Επίσης, κάνει λόγο για τον δύσκολο αγώνα να συγκεντρωθούν τα χρήματα της εγγύησης και αποκαλύπτει: «Θα σας εξομολογηθώ ότι πριν έρθω εδώ δέχθηκα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο.

Μου είπε ότι υπάρχει λύση… με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό. Το θέμα είναι να το δεχθεί ο Τσοχατζόπουλος».

«Σου χρωστάω τα πάντα. Σε σένα έτυχε ο κλήρος να με οδηγήσεις από το σκοτάδι στο φως» της είπε ο Άκης όταν έμαθε για την αποφυλάκιση και συμπληρώνει για τη σχέση της με τον σύζυγό της

«Η σχέση μας πέρασε από Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες. Ήταν άπειρα τα προβλήματα και τα παράσιτα που δημιουργούσαν εμπόδια».

Παράλληλα, μιλά και για τη σχέση της με την πρώην σύζυγο του Άκη και τα παιδιά τους «Ο κος Τσοχατζόπουλος δεν ξέρει πόσο τον λάτρεψα. Από σεβασμό και λατρεία για την κατάσταση που διανύει δεν θα αναφερθώ στα παιδιά του. Θα αναφερθώ, όμως, στη μητέρα τους και πρώην σύζυγό του, που υπήρξε καθοδηγητής για πολλά δεινά που υποστήκαμε ο Τσοχατζόπουλος και εγώ».

Με τα παιδιά του Άκη υπάρχει «ένα άσβεστο μίσος», τονίζει στη συνέντευξη.

Για τους πρώην συνεργάτες του

Για τους πρώην συνεργάτες του Άκη αναφέρει: «Πρέπει να ακυρωθεί το “Ζήγρας, είναι ο εφιάλτης”. Είναι ένας τύπος που χαχανίζει συνεχώς και μονολογεί. Χάχας, αυτός είναι».

«Ο Σμπώκος ο τσαντάκιας, έτσι συστήνεται στην αγορά και ο Ζήγρας ο κρεβατοκαμαράκιας». Επιπλέον, συμπληρώνει πως όλα γίνονταν εν αγνοία του συζύγου της.

Παράλληλα αναφέρεται και σε σημαντικά πολιτικά πρόσωπα, όπως στον Κώστα Σημίτη χαρακτηρίζοντάς τον «Νονό»: «Νονός είναι αυτός που θέλει να έχει τον έλεγχο σκοτεινών υποθέσεων. Βρώμικων… Δεν το λέω εγώ, το λέει ο άντρας μου…».

Όπως ισχυρίζεται στη συνέντευξή της, ο Άκης Τσοχατζόπουλος της αποκάλυψε πως ακόμη και ο Παπανδρέου «είχε σχέση με δωροδοκία από ξένο ηγέτη και όχι από τον Αραφάτ…» περιγράφοντας την επίσκεψη που δέχτηκε ο άντρας της από Λίβυο πρέσβη «με εντολή Παπανδρέου», όπως τονίζει η ίδια, «και του είπε ότι αυτά τα χρήματα πρέπει να παραδοθούν σε εσένα και να τα μεταφέρεις στον Παπανδρέου για τις ανάγκες του ΠΑΣΟΚ…».

Διαβάστε πώς η Βίκυ Σταμάτη κατακεραυνώνει τον Κώστα Σημίτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.