Ξεφτίλισαν τον Χανταμπάκη οι συνάδελφοί του: “Του έλεγες ότι πάχυνε και… Ο χαρακτήρας του…”

Πώς κατακεραυνώνουν τον Στέλιο Χανταμπάκη οι συνάδελφοί του;

Δεν περίμενε κανείς να δει το τρέιλερ της Πέμπτης για να σχηματίσει γνώμη για τον προκλητικό χαρακτήρα του Στέλιου Χανταμπάκη.

Μετά την αποκάλυψη του fimes.gr για τον τρόπο που ο Στέλιος Χανταμπάκης ανταπέδωσε τη βοήθεια του Γιάννη Σπαλιάρα στα πρώτα του βήματα και όχι μόνο, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως και αυτήν τη φορά από συναδέλφους του.

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει Niko-Polis Blog:

Από τα πρώτα του βήματα στο μόντελινγκ, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήθελε ένα πράγμα πολύ: Να βρίσκεται στην τηλεόραση.

Αυτό ήταν το όνειρό του και δεν σταμάτησε ποτέ να το κυνηγά φτάνοντας στο σημείο να αυτοπροτείνεται κάθε σεζόν στα μεγάλα κανάλια, κάτι που φυσικά κάνουν πολλοί άνθρωποι στο χώρο μας και είναι απόλυτα θεμιτό- αυτό που δεν είναι θεμιτό είναι να ξεσπάς στην οικογένεια κάποιου από την τηλεοπτική συμπεριφορά του, όπως γίνεται τις τελευταίες μέρες στα social media.

“Του λέγαμε να μην πάει στο Survivor γιατί είναι αντιδραστικός χαρακτήρας” λέει πασίγνωστος συνάδελφός του.

“Αν του έλεγες ότι έχει πάρει δύο κιλά σου θύμωνε και απαντούσε ότι και εσύ χάνεις τα μαλλιά σου”.

Μπορεί αυτά τα χρόνια ο κολλητός του να ήταν ο Γιώργος Μανίκας και να σχεδίαζαν αρχικά να πάνε μαζί στο Survivor, ένας άλλος άνθρωπος όμως που του στάθηκε πολύ ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας.

“Όταν είχε πρωτοέρθει από τον Βόλο και δεν είχε πολλούς φίλους στην Αθήνα ο Γιάννης ήταν πάντα δίπλα του. Πολλές φορές έτρωγε στο σπίτι του στο Μπραχάμι, γνώριζε τους γονείς του Γιάννη, μέχρι και ρούχα του έδινε” λέει άλλο κοινό τους φιλικό πρόσωπο.

” Γι’ αυτό ο Σπαλ, όπως τον λέμε εμείς, δεν κρύβει την απογοήτευσή του πλέον. Τον πρόδωσε ένας δικός του άνθρωπος.

“Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό όλο αυτό για εμάς εδώ αλλά “όταν ζεις σε τέτοιες συνθήκες πίεσης, υποσιτισμού, έλλειψης καθαριότητας και δεν έχεις επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, και το παραμικρό επηρεάζει πολύ την ψυχολογική σου κατάσταση” όπως μου είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες η Σόφη Πασχάλη συμπληρώνοντας ότι η καθημερινότητα στο νησί είναι ακόμα πιο δύσκολη από αυτό που μπορεί να φανεί στην τηλεόραση.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ουκ ολίγες φορές και η Ναταλία Γερμανού έχει σχολιάσει αρνητικά τον Στέλιο Χανταμπάκη μέσω του twitter, που ως γνωστόν τον είχε στο πάνελ της εκπομπής της.

Διαβάστε ποιο το άγνωστο παρελθόν Σπαλιάρα-Χανταμπάκη και η αχαριστία Στέλιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.