Σοκ στην Ξάνθη: Πώς βρέθηκε νεκρή 23χρονη μετά από διασκέδαση

Ποια η απίστευτη τραγωδία στην Ξάνθη με μια 23χρονη;

Μια 23χρονη κοπέλα που αγνοείτο από τα ξημερώματα βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής από την Αστυνομία της Ξάνθης στην Ε.Ο. Ξάνθης Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου.

Η άτυχη κοπέλα εκινείτο με κατεύθυνση την Καβάλα, τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το όχημα, ξέφυγε από την πορεία του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε χωράφι ακολουθώντας τρελή πορεία.

Μετά από διαδοχικές ανατροπές το ΙΧ κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο ενώ οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν από την Αστυνομία της Ξάνθης, ανέσυραν το πτώμα της άτυχης κοπέλας αρκετά μέτρα μακριά από το ΙΧ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του xanthi2.gr, η κοπέλα από τον Ακροπόταμο Καβάλας ήταν σε διασκέδαση σε club της Ξάνθης και το τροχαίο συνέβη στην επιστροφή.

Οι δικοί της αναζητούσαν τα ίχνη της από τα ξημερώματα καθώς η τελευταία της επικοινωνία ήταν μετά τις 4.

Το απόγευμα η εξαφάνισή της δηλώθηκε και στην Ξάνθη και λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες διέκρινε τα σημάδια στο δρόμο και το ΙΧ.

Η περιοχή ήταν ιδιαίτερα δύσβατη, μέσα σε πυκνή βλάστηση και η οπτική επαφή με το ΙΧ ήταν σχεδόν αδύνατη από την Εθνική Οδό.

Το τραγικό έργο της αναγνώρισης ανέλαβαν οι δικοί της που κλήθηκαν στη σημείο μετά τον εντοπισμό του πτώματός της.

Διαβάστε πώς και για ποιον απίστευτο λόγο αυτκτόνησε 23χρονη στην Πάτρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.