Βόμβα: Γιος διευθυντή κορυφαίου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ ο 25χρονος ληστής της Γεωπονικής

Ποια η σχέση του 25χρονου ληστή της Γεωπονικής με κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ;

Αποκάλυψη – βόμβα συγκλονίζει την πολιτική σκηνή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του lykavitos.gr, ο 25χρονος που συνελήφθη κατά την διάρκεια της (πρωινής) ληστείας της Γεωπονικής, είναι γιος στενής συνεργάτιδας κορυφαίου υπουργού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Πρόκειται όπως είναι γνωστό από το πρωί, για αδερφό προφυλακισμένου μέλους από την οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», η δημοσιοποίηση του ταυτότητας του οποίου πριν από μερικά χρόνια είχε προκαλέσει σάλο.

Η υπόθεση, όπως μαθαίνουμε από αστυνομικές πηγές, πέρασε ήδη στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής, αφού εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο η σημερινή ληστεία στη Γεωπονική να έχει σχέση με το «επαναστατικό ταμείο» των τρομοκρατών.+

Σε… θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της ληστείας στη Γεωπονική Σχολή Αθηνών το πρωί της Τετάρτης 10 Μαΐου. Το γεγονός ότι ο ληστής που συνελήφθη είναι αδελφός μέλους της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» προβληματίζει τις αρχές που χαρακτηρίζουν την υπόθεση «άκρως σοβαρή

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 10:25 σήμερα το πρωί, όταν δύο ένοπλοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ακινητοποίησαν τον οδηγό της χρηματαποστολής, που επρόκειτο να ανεφοδιάσει ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο βρίσκεται εντός του Πανεπιστημίου, άρπαξαν δύο κασετίνες κι επιχείρησαν να διαφύγουν με μοτοσικλέτα.

Η μοτοσικλέτα, όμως, δεν έπαιρνε μπροστά και οι δύο ένοπλοι άρχισαν να τρέχουν προκειμένου να διαφύγουν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας εκ των ληστών. Πάνω του βρέθηκε ένα όπλο καθώς και μια κασετίνα με χρήματα.

Ο συλληφθείς κρατάει αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του και το όνομα που προέκυψε σήμανε «συναγερμό».
Πρόκειται για τον 25χρονο αδελφό καταδικασμένου για υπόθεση ληστείας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», αλλά αθωώθηκε.

Αμέσως, ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη.

Άρωμα… τρομοκρατίας ή απλοί ληστές;

Η απόπειρα ληστείας στη Γεωπονική έχει θέσει σε συναγερμό και την αντιτρομοκρατική που ερευνά κάθε ενδεχόμενο για τα κίνητρα της ληστείας και κυρίως την «κατάληξη» της λείας.

Ο δράστης συνελήφθη με τα χρήματα της ληστείας και το όπλο. Οι αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τις κινήσεις και τις επαφές του 25χρονου ενώ αναμένεται να γίνουν έρευνες σε οικίες.

Παράλληλα, η Αντιτρομοκρατική θα εξετάσει αν 9άρι πιστόλι έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.

Ουσιαστικά το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν οι δύο ληστές είναι στρατολογημένα νέα μέλη των «Πυρήνων» και τα χρήματα από τη ληστεία προορίζονταν για την ενίσχυση του λεγόμενου «επαναστατικού ταμείου» ή πρόκειται για μια καθαρά ποινική υπόθεση που δεν έχει καμία σχέση με τρομοκρατία

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.