Νέες αποκαλύψεις για γιατρό-Κικίλια: Και στενό συγγενικό πρόσωπο με σπουδές… εξπρές;

Ποιες οι αποκαλύψεις για τον κουμπάρο του Βασίλη Κικίλια;

Σεισμό έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τον κουμπάρο του Βασίλη Κικίλια και μαϊμού-γιατρό, όπως επικαλείται το Documento.

Ο φερόμενος ως καρδιολόγος γιαλαντζί, αφού όπως αποκαλύπτει το εν λόγω δημοσίευμα δεν έχει λάβει ειδικότητα αλλά παρόλα αυτά προσκόμισε πλαστά δικαιολογητικά σε δύο δημόσια νοσοκομεία, διατηρεί ιατρείο στη Δυτική Αττική ως καρδιολόγος.

Φυσικά, το μείζον θέμα δεν είναι η συγγένειά του με τον Βασίλη Κικίλια αλλά ο “διορισμός” του σε μεγάλα νοσοκομεία χωρίς να έχει… ειδικότητα!

Μετά το εν λόγω σκάνδαλο, η οικογένεια του γιατρού έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον Κυβέρνησης αλλά και δημοσιογράφων.

Όπως αποκαλύπτουν στοιχεία, που τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρω του διαδικτύου και στενό συγγενικό πρόσωπο του “καρδιολόγου” φέρεται να έχει κάνει σπουδές εξπρές.

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται από το διαδίκτυο και από ανθρώπους, που φέρονται να γνωρίζουν στενά την οικογένεια.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω συγγενής αφού τελειώσε τις 4χρονες σπουδές του σε δημόσιο Πανεπιστήμιο, προχώρησε σε περαιτέρω σπουδές στην ιατρική, ενώ φέρεται να έχει λάβει και ειδικότητα! Μάλιστα, εργάζεται τα τελευταία 3 χρόνια και με τις δύο του ιδιότητες!

Μέχρι εδώ, τίποτα δεν είναι επιλήψιμο, όμως, όπως αναφέρουν οι παραπάνω πληροφορίες, το στενό αυτό συγγενικό πρόσωπο είναι μόλις 33 ετών!

Με πρόχειρους υπολογισμούς και αν λάβει υπόψιν του ότι οι σπουδές στην ιατρική διαρκούν 10 χρόνια, μάλλον οι αριθμοί… δεν βγαίνουν!

Αυτό πάντως που έχει σημασία είναι να προβεί σε δηλώσεις ο εν λόγω γιατρός, προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Διαβάστε τι έκανε η οικογένεια του καρδιολόγου μετά τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.