Ιωάννα Χατζημανωλάκη: Γιατί ο σύζυγος έκανε “γαργάρα” την αποκάλυψη για κακοποίηση

Γιατί ο σύζυγος της Ιωάννας Χατζημανωλάκη προσπέρασε την αποκάλυψη περί κακοποίησης;

Αποκαλυπτικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται καθημερινά στο προσκήνιο για την 29χρονη Ιωάννα Χατζημανωλάκη από την περιοχή του Μόρνου στο Μενίδι…

Κακοποίηση χωρίς οίκτο από τον σύζυγό της

Σύμφωνα με γνωρίζοντες της οικογένειας, η Ιωάννα Χατζημανωλάκη είχε κακοποιηθεί άγρια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της στο τρίτο παιδί, τον μικρό Θανασάκη.

Μάλιστα, όπως σας είχαμε ενημερώσει στο fimes.gr, η Ιωάννα Χατζημανωλάκη, από τον άγριο ξυλοδαρμό της είχε σπάσει τα πλευρά της.

Γυναίκες- θύματα, που είχαν γνωρίσει την Ιωάννα σε ξενώνα κακοποίησης γυναικών πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, μόλις έμαθαν για την εξαφάνιση της, επικοινώνησαν με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και ήταν αποκαλυπτικές.

Όπως είπαν η Ιωάννα φιλοξενήθηκε στον χώρο με τα τρία μικρά παιδιά της, μετά από δική της πρωτοβουλία, σχεδόν τρεις μήνες. Είχε τη δυνατότητα να μείνει σε σπίτι της Δομής, μέχρι να σταθεί στα πόδια της, αλλά τελικά επέλεξε να επιστρέψει στο Μενίδι κοντά στον σύζυγο της.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο σύζυγος της Ιωάννας, που βρέθηκε στο στούντιο για δεύτερη φορά. Ανέφερε πως τα προβλήματα μεταξύ τους είχαν ξεπεραστεί και πως η σχέση τους είχε ομαλοποιηθεί.

Σε έpωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, ο Στέλιος Δανδράκης έδωσε την εικόνα της γυναίκας του λίγες μέρες πριν χαθεί. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ιωάννα πάθαινε κρίσεις πανικού και έχανε συχνά τον προσανατολισμό της.

Το πιο ανησυχητικό περιστατικό σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν που μια μέρα πήρε μαζί της το μικρότερο παιδί τους ηλικίας τριών χρόνων, για να πάει να πληρώσει λογαριασμούς.

Άφησε τα κλειδιά πάνω στη μίζα και το παιδί στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα εκείνο να βάλει μπροστά την μηχανή και το αμάξι να τσουλήσει, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Από τότε της έκρυψε τα κλειδιά, από φόβο μην προξενήσει κάποιο ατύχημα

Μια νέα μαρτυρία από γείτονα της Ιωάννας που τη γνωρίζει, αναφέρει ότι την είδε το πρωί της εξαφάνισης της. Η αγνοούμενη μητέρα κατευθυνόταν βιαστικά προς την οδό Τερψιχόρης στο Μενίδι, περίπου στις εννέα και μισή το πρωί.

Ο δρόμος αυτός καταλήγει στην περιοχή Νερομάνα και στη συνέχεια στη Λεωφόρο Αγίου Διονυσίου. Σύμφωνα με τον σύζυγο της αγνοούμενης, η μαρτυρία αυτή φαίνεται αρκετά αξιόπιστη, καθώς τις προηγούμενες μέρες λόγω των προβλημάτων υγείας, η Ιωάννα δεν είχε βγει μόνη της από το σπίτι.

Διαβάστε ποιο το ξέσπασμα του συζύγου της Χατζημανωλάκη για τις κατηγορίες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.