Κηδεία Αλαφούζου: Πλήθος βουλευτών-διάσημων. Κατέρρευσε ο Γιάννης δεν μπόρεσε να… [φωτο]

Ποιοι παρευρέθηκαν στην κηδεία του Αλαφούζου;

Τον Αριστείδη Αλαφούζο, αποχαιρέτησαν οι οικείοι του

Μεγάλη συγκίνηση επικράτησε στο τελευταίο αντίο στον εφοπλιστή και εκδότη Αριστείδη Αλαφούζο. Η κηδεία τελέστηκε το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στο Κολωνάκι.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες αποχαιρέτησαν τον Αριστείδη Αλαφούζο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών την Τετάρτη.

Βαθιά συγκινημένα κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν τα δύο παιδιά του, Γιάννης και Θέμης. Ο Γιάννης, μάλιστα, αν και ξεκίνησε να αποχαιρετά τον πατέρα του δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον επικήδειο και το δύσκολο έργο ανέλαβε ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς.

Της Εξοδίου Ακολουθίας στον Άγιο Διονύσιο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας (ο υπουργός Ναυτιλίας, ο πρόεδρος της ΝΔ, πρώην πρωθυπουργοί και αρχηγοί κομμάτων), εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του επιχειρείν και του εφοπλισμού, αθλητικοί παράγοντες του Παναθηναϊκού και άλλων συλλόγων, πρέσβεις και διπλωματικοί ακόλουθοι, παλαιοί συνεργάτες του αλλά και πλήθος κόσμου.

Με την οικογένεια του Αριστείδη Αλαφούζου επικοινώνησε με πρωτοβουλία του και ο πρωθυπουργός για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, όπως και άλλα στελέχη της κυβέρνησης.

Η ταφή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Σαντορίνη, τόπο καταγωγής του Αριστείδη Αλαφούζου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.