Μαίρη Τσώνη: Συγκλονίζουν τα τελευταία της λόγια. “Κάλεσε το ΕΚΑΒ και είπε…”

Ποια τα τελευταία λόγια της 30χρονης Μαίρης Τσώνη;

Ο θάνατος της Μαίρης Τσώνη έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία, καθώς κανείς δεν περίμενε η ταλαντούχα ηθοποιός να φύγει σε τόσο μικρή ηλικία. Πολλοί δεν πίστεψαν την αρχική είδηση, θεωρώντας πως είναι ένα ακόμη hoax του διαδικτύου, όμως τα δυσάρεστα νέα ήταν γεγονός.

Η 30χρονη άφησε την τελευταία της πνοή υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά σε φίλους και συναδέλφους.

Μάλιστα το ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει πως σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που είχε η Αστυνομία από το ΕΚΑΒ, χθες η Μαίρη Τσώνη κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας βοήθεια.

«Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε…» φαίνεται να είπε στο τηλέφωνο ζητώντας το ασθενοφόρο να πάει στο σπίτι στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής οι τραυματιοφορείς μπήκαν στο σπίτι που βρισκόταν η Μαίρη Τσώνη και διαπίστωσαν πως είχε εκπνεύσει από αίτια που δεν συνάδουν με εγκληματική ενέργεια ή κάτι περίεργο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν οι συγγενείς της θα ζητήσουν να γίνει νεκροτομή στη σορό της ηθοποιού για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Διαβάστε από ποια ασθένεια έπασχε η Μαίρη Τσώνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.