Πανικός στο ΣΚΑΙ λόγω εγκυμοσύνης Κοσιώνη: Ποια η αντικαταστάτρια. Παρελθόν η Αντωνοπούλου

Ποια θα αντικαταστήσει την Κοσιώνη στο ΣΚΑΙ λόγω εγκυμοσύνης;

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις στο ΣΚΑΪ για την αντικαταστάτρια της Σίας Κοσιώνη, η οποία είναι έγκυος και θα απουσιάσει μετά την ολοκλήρωση της κύησης.

Πληροφορίες των Τυπολογιών αναφέρουν πως έχει προβάδισμα η Νίκη Λυμπεράκη καθώς φαίνεται να έχει καλύτερη αντίληψη των δημοσιογραφικών θεμάτων από τους υπόλοιπους υπόψηφιους για τη θέση.

Ωστόσο, πριν λίγες εβδομάδες όλοι μιλούσαν για αντικαταστάτρια την Εύα Αντωνοπούλου.

Δείτε παλιά ανάρτηση:

Η εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη που ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Facebook θα επιφέρει αλλαγές, όπως είναι φυσικό, στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Αλλαγές οι οποίες μοιραία θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα δελτία του σταθμού.

Όπως γράφουν οι τυπολογίες, οι εν λόγω αλλαγές που τοποθετούνται στους πρώτους μήνες της ερχόμενης σεζόν…

Λέγεται ήδη ότι θα φέρουν την πολύπειρη πλέον Εύα Αντωνοπούλου στη θέση της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Η Εύα που παρουσιάζει σήμερα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων σημειώνοντας πολύ καλές τηλεθεάσεις, προορίζεται -εκτός απροόπτου- να αντικαταστήσει για όσο χρειαστεί την Κοσιώνη.

Έτσι τη θέση της Εύας Αντωνοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ, λέγεται ότι θα καλύψει ο Μάρκος Δειμέζης, ενώ τα δελτία του σαββατοκύριακου θα συνεχίσει να παρουσιάζει η Νίκη Λυμπεράκη.

Διαβάστε ποια θα αντικαταστήσει την Κοσιώνη στο ΣΚΑΙ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.