Φρίκη με 15χρονη, Χανιά: Ο πατέρας της όχι μόνο την χτυπούσε βάναυσα αλλά την… Φόβος για μητέρα

Ποια η τραγική ιστορία 15χρονης από τα Χανιά που την χτυπούσε ο πατέρας της;

Η 15χρονη μαθήτρια από τα Χανιά πήγε σε αστυνομικό τμήμα και έβγαλε από μέσα της σκέψεις και συναισθήματα.

Λίγο αργότερα θα ερχόταν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Το κατώφλι του ανακριτή Χανίων αναμένεται να περάσει σήμερα ο 55χρονος πατέρας, που φέρεται να κακοποιούσε βάναυσα, χτυπώντας και κλειδώνοντας στο δωμάτιο την ίδια του την κόρη.

Ο 55χρονος οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί με τις κατηγορίες της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας και παράνομης κατακράτησης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο εφιάλτης, που ζούσε η 15χρονη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, έλαβε τέλος, όταν η ίδια μαζί με τη μητέρα της βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τη βίαιη συμπεριφορά του 55χρονου στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άκουγαν άφωνοι το ανήλικο κορίτσι να περιγράφει τις στιγμές που έζησε με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, μη μπορώντας να πιστέψουν πώς μπορεί ένας πατέρας να κακοποιεί τόσο βάναυσα το ίδιο του το παιδί.

Η 15χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι το κορίτσι φέρει εκτεταμένες εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα.

Η 33χρονη μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ γνώριζε για τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι στην κόρη τους, δεν τολμούσε νωρίτερα να μιλήσει.

Διαβάστε τι έκανε γείτονας σε 13χρονη από τα Τρίκαλα που έμενε στο σπίτι με τον πεθαμένο πατέρα της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.