Τα γυρνάει ξανά ο γιατρός για 36χρονη μεσίτρια: “Δεν την είχα δει. Μου έμεινε…”

Ποια η νέα κατάθεση του γιατρού και φερόμενου ως δολοφόνου της 36χρονης μεσίτριας;

Αν και μέχρι τώρα υποστήριζε πως την επίμαχη ημέρα δεν είχε συναντηθεί καν με την άτυχη μεσίτρια, ο 38χρονος αγγειοχειρουργός από την Θεσσαλονίκη αλλάζει την κατάθεσή του και παραδέχεται πως όχι μόνο την είδε, αλλά και πως ο θάνατός της οφείλεται σε ιατρικό λάθος, κατά την διάρκεια επέμβασης που της έκανε ο ίδιος.

Αυτό υποστήριξε το πρωί της Πέμπτης η δικηγόρος του Βασιλική Μαρινάκη πως της ομολόγησε ο ίδιος πριν από μερικές ημέρες.

Αποκαλύπτοντας μάλιστα την υπερασπιστική του γραμμή, ανέφερε με επιμονή πως ήταν ένα δυστύχημα και πως ο γιατρός δεν είχε δόλο να σκοτώσει την γυναίκα. Του έμεινε στα χέρια πάνω στο χειρουργικό τραπέζι, ήταν μια χαρακτηριστική αποστροφή της κατά την διάρκεια συνέντευξής της στον Ant1, το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την δικηγόρο, που επικαλείται τον προστατευόμενό της, «η ποσότητα του αναισθητικού ήταν η πρέπουσα». Ερωτηθείσα γιατί εξέπνευσε η άτυχη γυναίκα, η νομικός απάντησε πως ούτε ο γιατρός μπόρεσε να καταλάβει τα αίτια του θανάτου της.

«Δεν υπήρχε δόλος, δεν είχε λόγο να την δολοφονήσει», τόνισε η κυρία Μαρινάκη, υπογραμμίζοντας ότι, «για να μιλήσουμε για δολοφονία, πρέπει να υπάρχει δόλος, που δεν φαίνεται πουθενά».

Επικαλέστηκε μάλιστα και τις συνομιλίες του γιατρού με την γυναίκα στο Facebook – οι οποίες περιλαμβάνονται στην κατάθεσή του – χαρακτηρίζοντάς τες «εγκάρδιες».

Όπως η ίδια περιέγραψε τις κινήσεις του γιατρού με το θάνατο της 36χρονης, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της, «δυστυχώς, στη συνέχεια φυγάδευσε το πτώμα».

Σχετικά με την κατάθεση γιατρού του Ιπποκρατείου, ο οποίος είπε ότι είδε τον φερόμενο ως δράστη να μεταφέρει καλάθι του νοσοκομείου όπου μπαίνουν τα άπλυτα την ημέρα του θανάτου της 36χρονης, σχολίασε ότι ο γιατρός δεν γνώριζε και ενδεχομένως δεν γνωρίζει μέχρι και σήμερα, τι έχει καταθέσει ο συνάδελφός του.

Διαβάστε τι βρέθηκε στα ούρα της 36χρονης που καίει τον γιατρό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.