Θρήνος για θάνατο 43χρονου Δημήτρη Γιατρά: Τον βρήκαν νεκρό με τσιγάρο στο χέρι και…

Πώς βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Γιατράς;

Ο Δημήτρης Γιατράς βρέθηκε αναίσθητος σε παραλία στο Κάστρο Κυλλήνης…

Η αναζήτηση του 43χρονου Δημήτρη Γιατρά, Υπάρχου του οχηματοαγωγού «Ανδρέας Κάλβος» δεν είχε αίσιο τέλος για την οικογένεια και τους συναδέλφους του. Βρέθηκε αναίσθητος στην παραλία «Πετρέλαια» του Κάστρου Κυλλήνης και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης.

Ο 43χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής έως το ξημέρωμα της Τρίτης οπότε και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ύπαρχος του «Ανδρέας Κάλβος» που πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από την Κυλλήνη προς Ζάκυνθο και Κεφαλονιά, βγήκε για μια βόλτα μετά το τελευταίο δρομολόγιο από Ζάκυνθο προς Κυλλήνη, το βράδυ της Δευτέρας.

Το πρωί όμως που έπρεπε να φύγει το πρώτο δρομολόγιο της γραμμής για τον Πόρο Κεφαλονιάς, δεν εμφανίστηκε με αποτέλεσμα να σημαίνει συναγερμός και να ξεκινήσει μια αναζήτηση από τον πλοίαρχο του οχηματαγωγού και τα μέλη του πληρώματος
.

Αφού διαπιστώθηκε πως δεν βρισκόταν στο πλοίο ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης, το Λιμεναρχείο Κατακόλου και η Αστυνομία για να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου ναυτικού. Παράλληλά σύμφωνα και με πληροφορίες της «Ημέρας Ζακύνθου» έφτασε απο το νησί στην Κυλλήνη και η σύζυγός του.

Ενώ οι αρχές ερευνούσαν την ευρύτερη περιοχή, προς το μεσημέρι της Τρίτης, ένας Γερμανός, γιατρός στο επάγγελμα εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητό του, ένα μπορντό Seat Ibiza αναίσθητο τον 43χρονο άντρα, στην παραλία «Πετρέλαια» του Κάστρου Κυλλήνης, κοντά στο ξενοδοχείο Robinson Club. Επιχείρησε να τον επαναφέρει κάνοντάς του μαλάξεις, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Ειδοποιήθηκε παράλληλα το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και τις αρχές που πραγματοποιούσαν έρευνες. Στο ΚΥ Γαστούνης έφτασε ο 43χρονος χωρίς ίχνη ζωής και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο ναυτικός δεν επανήλθε.

Το αυτοκίνητο βοήθησε τις Αρχές να καταλάβουν πως επρόκειτο για τον άντρα που αναζητούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, έγινε γνωστό πως αντιμετώπιζε κάποια καρδιολογικά προβλήματα, που οδήγησαν όπως φαίνεται στο θάνατο.

Ο Δημήτρης Γιατράς βρέθηκε με το τσιγάρο στο χέρι του, πράγμα που σημαίνει πως ενώ έφτασε εύκολα ως την παραλία, κατά την παραμονή του εκεί, έχασε τις αισθήσεις του και απεβίωσε.

Όσοι γνώριζαν τον άτυχο Δημήτρη Γιατρά, από τη Ζάκυνθο, μόνο καλά είχαν να πουν για αυτόν. Εξαίρετος στην εργασία του και υπόδειγμα οικογενειάρχη – πατέρα τριών παιδιών, εργαζόταν στο δρομολόγιο της γραμμής Κυλλήνης – Ζακύνθου και Κεφαλονιάς, αρκετά χρόνια.

Διαβάστε ποιος ο δολοφόνος του 57χρονου από τη Γλυφάδα που βρέθηκε νεκρός στη Φθιώτιδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.