Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γειτόνων για Νανά Καραγιάννη: “Ούρλιαζε ότι πονάει αλλά όταν…”

Ποιες οι μαρτυρίες των γειτόνων της Νανάς Καραγιάννη;

Θλίψη προκαλεί από χθες η είδηση του χαμού της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Νανάς Καραγιάννη, σε ηλικία 38 ετών, από νευρική ανορεξία.

Η Νανά Καραγιάννη πάλευε με τη νευρική ανορεξία τα τελευταία 10 χρόνια και δυστυχώς δεν κατάφερε να την νικήσει. Αν και σε αυτά τα 10 χρόνια νοσηλεύτηκε πολλές φορές κατάφερνε να βγει νικήτρια, όχι όμως και τώρα που όπως όλα δείχνουν ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης της πόρτας του διαμερίσματος ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για εγκληματική ενέργεια. Εκτιμάται πως ο θάνατός της 38χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο τις τελικές απαντήσεις θα τις δώσει ο ιατροδικαστής.

Οπως αναφέρουν γείτονες και γειτόνισσες της 38χρονης τις τελευταίες ημέρες η Νανά Καραγιάννη σφάδαζε από τους πόνους. Αναφέρουν μάλιστα ότι την άκουγαν να φωνάζει «πονάω». Δεν ήθελε βοήθεια, όμως.

Οι γείτονές της αναφέρουν ακόμη ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν φανερά καταβεβλημένη το τελευταίο διάστημα, είχε απομονωθεί και ήταν παρατημένη από γνωστούς και φίλους.

Μία εβδομάδα πριν τον άδικο χαμό της, η Νανά είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. Γυρνώντας φαινόταν έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο και δεχόταν επισκέψεις από φίλους και γνωστούς.

H νευρική ανορεξία νίκησε τη Νανά Καραγιάννη. Συντετριμμένοι και με δάκρυα στα μάτια οι φίλοι και οι γείτονές της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έσβησε» τόσο άδικα.

«Το βράδυ άκουγα την τηλεόρασή της να παίζει πολύ δυνατά. Την είχα δει μία ημέρα πριν και μου είπε ότι είναι καλά. Είχε μπει στο νοσοκομείο, αλλά μετά επέστρεψε στο σπίτι. Της είπα να προσέχει την υγεία της. Δυστυχώς, τη «χάσαμε» δηλώνει με θλίψη μία γειτόνισσά της.

Βαθύτατα συγκινημένη, μία άλλη γειτόνισσα περιγράφει ότι άκουγε αρκετά συχνά την άτυχη Νανά να ουρλιάζει από τους πόνους. «Μια μέρα την άκουσα να φωνάζει. Όταν πήγα να δω αν είναι καλά, μου είπε πως ήταν εντάξει» λέει η κ. Ελένη.

Διαβάστε ποιο το απίστευτο σχόλιο της Τζένης Χειλουδάκη για τη Νανά Καραγιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.