Ώρες αγωνίας για την ηθοποιό Κατερίνα Βρανά: Ποια η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας

Ποια η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Βρανά για την υγεία της;

Μια λιτή ανακοίνωση ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια της γνωστής κωμικής ηθοποιού Κατερίνας Βρανά, με σκοπό να ευχαριστήσει τον κόσμο και τους θαυμαστές της για τη συμπαράσταση που δείχνουν στο πολύ σοβαρό υγείας που αντιμετωπίζει από τα τέλη Απριλίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κατερίνα αρρώστησε πολύ βαριά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από το τέλος Απριλίου.

Πλέον είναι εκτός κινδύνου κι αρχίζει να αναρρώνει αργά και σταθερά. Ωστόσο, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να επανέλθει πλήρως.

Η Κατερίνα είναι ιδιαιτέρως ευγνώμων για τις ευχές και τα μηνύματά σας.

Ελπίζουμε όλοι για μια γρήγορη ανάρρωση και να ανέβει γρήγορα πάλι πάνω στη σκηνή. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση σας και τη μη παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής.

Η οικογένεια της Kατερίνας

Υ.Γ Συνεχίστε να στέλνετε τα μηνύματά σας… Της φτιάχνουν το κέφι!

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ

Η Κατερίνα Βρανά, η οποία αναδείχτηκε τρίτη καλύτερη κωμικός στον κόσμο, νοσηλεύεται από τις 30 Απριλίου σε νοσοκομείο της Μαλαισίας, καθώς, βρισκόμενη εκεί για δουλειά, νόσησε από σκωληκοειδίτιδα και εισήχθη εσπευμένα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αφού στη συνέχεια υπέστη οξεία περιτονίτιδα.

Κι ενω στην αρχή οι γιατροί ήταν πολύ συγκρατημένοι σχετικά με την πορεία της υγείας της, η κατάσταση της αργότερα βελτιώθηκε και μάλιστα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Μάλιστα, στο πλευρό της βρίσκονται μέλη της οικογένειας της που ταξίδεψαν στη μακρινή Μαλαισία, ενώ άγνωστο είναι ποτέ θα της επιτραπεί να ταξιδέψει και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Διαβάστε ποιες οι κρίσιμες ώρες της Καίτης Γκρέυ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.