Ανατροπή στην απαγωγή Λεμπιδάκη: Δραματική ανακοίνωση μετά από 53 μέρες. “Σταματάμε τις…”

Ποια η δραματική ανατροπή στην απαγωγή Λεμπιδάκη; Τι ανακοίνωσε η οικογένεια;

Με μια συγκλονιστική επιστολή η οικογένεια Λεμπιδάκη ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής πως σταματά τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που είχε απαχθεί τέλος Μαρτίου, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Ηράκλειο.

«Συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του», αναφέρει η οικογένεια στην επιστολή, φανερώνοντας πως για ένα τόσο μεγάλο διάστημα πάλευαν «στα τυφλά» για τον άνθρωπό τους.

Στην επιστολή, η οικογένεια ευχαριστεί τόσο την κοινωνία για την συμπαράσταση, όσο και την Ελληνική Αστυνομία για τις προσπάθειες απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη και παρακαλεί για διακριτική στάση στην συνέχεια, για τις «δύσκολες αυτές στιγμές».

Ολόκληρη η επιστολή της οικογένειας

Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάσταση του και η οικογένεια μας βυθίζεται σε απόγνωση.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια μας ο Μιχάλης.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.