Δύσκολες ώρες για τον Λουκά Παπαδήμο

Ποιες οι δύσκολες ώρες του Λουκά Παπαδήμου;

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται ο Λουκάς Παπαδήμος, από τις 25 Μαΐου του 2017, την ημέρα που το τρομοπακέτο, εξερράγη στα χέρια του, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που τον μετέφερε στην οικία του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», 24 μέρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που δέχτηκε, ο πρώην Πρωθυπουργός δεν θέλει να βγει από το προστατευμένο περιβάλλον του Ευαγγελισμού, καθώς έχει υποστεί σοκ.

Αν και η ενημέρωση που είχαν οι αστυνομικοί ήταν πως θα έπαιρνε εξιτήριο το περασμένο Σαββατοκύριακο, τελικά αυτό ακυρώθηκε, χωρίς να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Στην Αντιτρομοκρατική, υποστηρίζουν πως το εξιτήριο του Παπαδήμου, εξαρτάται τόσο από την απόφαση των γιατρών, όσο και από την ψυχολογική κατάσταση στην οποία ο ίδιος βρίσκεται.

Προς το παρόν, ο Λουκάς Παπαδήμος νοσηλεύεται υπό αυστηρή φρούρηση στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού, και παρόλο που βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, ψυχολογικά δείχνει ταλαιπωρημένος, δίχως να έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ που υπέστη.

Γι΄αυτό και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να δώσει πολλά στοιχεία στην Αντιτρομοκρατική για το τρομοδέμα που έσκασε στα χέρια του.

Το «Πρώτο Θέμα», αναφερόμενο στην υγεία του πρώην Πρωθυπουργού, αναφέρει επίσης πως το τραύμα που έχει υποστεί στον δεξιό του μηρό (που ήταν και το πιο σοβαρό), παραμένει ανοιχτό.

Αυτό σε συνδυασμό με την ανεβασμένη τιμή του σακχάρου του, κρατά κλειστές τις πόρτες του Ευαγγελισμού, με το προσωπικό του νοσοκομείου να δίνει μάχη ώστε να τον προστατεύσει από τα ενδοσοκομειακά μικρόβια που ελλοχεύουν.

Για το λόγο αυτό, του χορηγείται ισχυρή αντιβίωση.

Το μόνο θετικό, είναι πως ο ασθενής δεν είναι πλέον καθηλωμένος, κάτι που βοηθά λίγο στην ψυχολογία του.

Στο πλευρό του έχει συνεχώς την σύζυγό του, από την οποία μάλιστα ζητά συχνά το laptop του ώστε να εργάζεται όσο παραμένει σε καθεστώς ιδιότυπης νοσηλείας.

Διαβάστε πού βρισκόταν πριν ο φάκελος που εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.