Σοκάρει ο δολοφόνος του Μάνου Οικονομίδη: “Τον σκότωσα για ένα…”. Η εξομολόγηση για τρίο και η κοπέλα του

Ποια η σοκαριστική ομολογία του δολοφόνου του Μάνου Οικονομίδη;

Έτρεξε να υπερασπιστεί την κοπέλα του, σκοτώνοντας έναν 20χρονο άνθρωπο που πίστευε πως την είχε βιάσει και τώρα είναι στη φυλακή φοβούμενος ότι έπεσε θύμα ενός ψέματος.

Ο 24χρονος Christopher Membreno έμαθε το Σαββατοκύριακο πως η αστυνομία πιστεύει ότι το «ménage à trois» της φίλης του και δύο ανδρών στο Μπρούκλιν ήταν συναινετικό.

Βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για τον άγριο φόνο του 20χρονου ομογενή Μάνου Οικονομίδη.

«Κατέστρεψα τη ζωή μου για ένα ψέμα; Η ζωή μου τελείωσε εξαιτίας ενός ψέματος», λέει με δάκρυα στα μάτια, όπως μεταδίδει η New York Daily News.

Ο 24χρονος είπε ότι θυμάται ελάχιστα απ’ όσα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα, αφού η φίλη του τον κάλεσε ισχυριζόμενη ότι είχε βιαστεί στο Park Slope.

O κατηγορούμενος, όπως έγραψε η εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» συνελήφθη λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν που στοίχισε τη ζωή του ομογενή.

Αν και ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη στην επίθεση της 19ης Ιουνίου στο διαμέρισμα του Παρκ Σλοπ, στο Μπρούκλιν, και ότι ο Οικονομίδης αντιστάθηκε στην επίθεση που δέχθηκε από τον ίδιο και τους δύο φίλους του, τους οποίους είχε πάρει μαζί του ενισχυτικά, εν τούτοις ο αρχηγός των ντέτεκτιβ, Robert Boyce, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για αντίσταση εκ μέρους του θύματος.

Παράλληλα, τόνισε ότι υπάρχουν αντικρουόμενες αφηγήσεις και ότι καταβάλλουν προσπάθειες για να αποκρυπτογραφήσουν όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος -σύμφωνα πάντοτε με την «Daily News»- ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ αναστατωμένος όταν έφτασε στο σημείο, ακριβώς λόγω αυτών που του μετέφερε η σύντροφός του.

Ακουγόταν σαν να ήταν σε «έξαλλη κατάσταση, φοβισμένη», γι’ αυτό και ο ίδιος αποφάσισε να καλέσει τους φίλους του και να αναζητήσουν τον άτυχο ομογενή.

«Ήθελα απλώς να αποδώσω δικαιοσύνη», είπε ο Membreno και πρόσθεσε ότι «Ήθελα να τον κρατήσω μέχρι να έρθει η Αστυνομία».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις δράστες επιτέθηκαν στο θύμα τους με μπαστούνια του μπέιζμπολ και μαχαίρια. Ο Μεμπρίνο δήλωσε ότι τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών εκείνη τη στιγμή και γι’ αυτό δεν θυμάται πολλές λεπτομέρειες του φόνου.

Διαβάστε ποιες οι αποκαλύψεις της μητέρας του Μάνου Οικονομίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.