Ιατρικό ανακοινωθέν για Ντόρα Μπακογιάννη: Ποια η κατάσταση της υγείας της. Τι λένε οι γιατροί

Ποια η κατάσταση της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη;

Ομαλά εξελίσσεται η υγεία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί κάκωση στο χειρουργημένο της γόνατο.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν:

“Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Ντόρα Μπακογιάννη.

Προκειμένου να αντιμετωπισθεί κάκωση στο χειρουργημένο γόνατό της, η οποία επήλθε εξαιτίας της καταπόνησής του λόγω των αυξημένων οικογενειακών της υποχρεώσεων, αλλά και των μετακινήσεών της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τον θεράποντα χειρουργό του θεραπευτηρίου Μετροπόλιταν κο Διονύση Χίσσα, η μετεγχειρητική πορεία της κας Μπακογιάννη εξελίσσεται ομαλά”.

Το χρονικό της υγείας της Ντόρας Μπακογιάννη

Η καταπόνηση από τις συνεχείς μετακινήσεις για τον ύστατο χαιρετισμό στον Κώστα Μητσοτάκη ή μια απότομη κίνηση αρκούσαν για να επιστρέψει η Ντόρα Μπακογιάννη στο χειρουργείο.

Σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί, στο Μετροπόλιταν, σε επέμβαση στο χειρουργημένο αριστερό πόδι.

Οπως αναφέρει ο “μικροπολοτικός” τον περασμένο Απρίλιο η Ντόρα Μπακογιάννη είχε υποβληθεί στο θεραπευτήριο Υγεία σε ολική αρθροπλαστική, ωστόσο φαίνεται πως αυτή τη φορά το πρόβλημα είναι μυϊκό.

Κατόπιν αυτού, η Ντόρα Μπακογιάννη δύσκολα αναμένεται να προλάβει τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, εάν αυτή διεξαχθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Διαβάστε ποιες οι δύσκολες ώρες της Ντόρας Μπακογιάννη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.