Ξέσπασε ο Ορέστης Τσάνγκ: “Μου ζητούσαν να μιλάω αρνητικά για τον Ντάνο”. Υποχθόνιο σχέδιο από Μαχητές

Ποια τα καρφιά του Ορέστη Τσανγκ για τους συμπαίκτες του;

Ο Ορέστης Τσανγκ βρέθηκε σε εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη για το Survivor.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των Μαχητών αποκάλυψε πως οι συμπαίκτες του τον παρότρυναν να λέει κακά πράγματα για τον Ντάνο, προκειμένου να βγει υποψήφιος από τους Διάσημους και ο κόσμος να τον διώξει.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Έχοντας κερδίσει τέσσερις συνεχόμενες ασυλίες ήμουν για ένα μήνα χωρίς να καν μπω στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Οπότε νομίζω ότι μόνο και μόνο γι’ αυτή την απόφαση αρκετοί συμπαίκτες μου ήθελαν να με ψηφίσουν, γιατί έλεγα την πραγματικότητα, ότι αυτός είναι ένας δυνατός παίκτης.

Και θα σας πω και κάτι που δεν το έχω πει, θα το ακούσετε εδώ τώρα, οι συμπαίκτες μου είπαν να λέω κακά πράγματα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο διότι έτσι θα μπορούν οι διάσημοι να τον διώξουν και το κοινό αφού ακούει ότι “αυτός είναι έτσι, αυτός είναι αλλιώς” ας φύγει αυτός από το παιχνίδι.

Αντί να βλέπουμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό μας, πως μπορούμε εμείς να γίνουμε καλύτεροι, να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και μετά να ξεπεράσουμε και τον αντίπαλο, λέμε πώς μπορούμε να διώξουμε αυτόν τον δυνατό παίκτη».

Δείτε το απίστευτο βίντεο με τον Ορέστη Τσανγκ να οδηγεί τον Ηλεκτρικό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.