Πανελλήνιες 2017: Δείτε τα αποτελέσματα | results.minedu.gov.gr

Δείτε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων στο results.minedu.gov.gr

Μία από τις σημαντικότερες ημέρες στην σχολική σταδιοδρομία τους είναι η σημερινή για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών αφού σήμερα θα αναρτηθούν στην ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας τα αποτελέσματα πανελληνίων 2017 και ειδικότερα η βαθμολογία που θα «βγάλει» τα πολυπόθητα μόρια που θα καθορίσουν τις βάσεις εισαγωγής.

Οι υποψήφιοι που δεν θα πάνε στο σχολείο τους να δουν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2017 θα έχουν την δυνατότητα να τα δουν online αφού θα αναρτηθούν στις 11:00 πμ στο results.it.minedu.gov.gr από τις 11 έως 1 το μεσημέρι.

Ήδη οι βαθμολογίες έχουν φτάσει στα σχολεία τους με τους διευθυντές να τα αναρτούν στις 11:00 πμ ακριβώς στον πίνακα ανακοινώσεων των Λυκείων.

Επόμενη κρίσιμη ημέρα που θα καθορίσει το που θα φοιτήσουν πλέον ως πρωτοετής φοιτητές όσοι πιάσουν τις επιθυμητές βάσεις εισαγωγής είναι η ημέρα ανάρτησης των βάσεων που θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 25 Αυγούστου.

Όσο αφορά τα σημερινά αποτελέσματα των πανελληνίων 2017 υπάρχουν διαδικτυακές εφαρμογές με τις οποίες θα μπορούν οι βαθμολογίες να μετατραπούν σε μόρια.

Διαβάστε ποιες οι εκτιμήσεις για τις βάσεις 2017.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.